ICT Benchmark Woningcorporaties

ICT Benchmark Woningcorporaties


21 jan
21 januari 2021 - 12:30 - 21 januari 2021 - 13:30
Online lunchsessie

Dit jaar vindt alweer de 20e editie van de jaarlijkse ICT Benchmark Woningcorporaties plaats. Een initiatief van CorpoNet, F-fectis en M&I/Partners. Vanaf de start in 2001 hebben meer dan 90 verschillende corporaties deelgenomen. Voor deze jubileumeditie hebben zich al weer ruim 20 woningcorporaties aangemeld. Ook interesse? Op 21 januari van 12.30 tot 13.30 organiseren we een online lunchsessie met meer informatie.

Digitalisering staat steeds hoger op de agenda. Het is daarom niet verrassend dat de ICT-kosten per VHE sinds de start van de benchmark een stijgende trend laten zien. In boekjaar 2019 geven woningcorporaties 164 euro per VHE uit aan ICT. Vorig jaar was dit 160 euro per VHE. Woningcorporaties besteden in steeds hogere mate hun ICT uit, wat met name leidt tot een verschuiving van de uitgaven en verandering in personele bezetting.

Online lunchsessie: ICT Benchmark Woningcorporaties plaats.

Denkt u na over deelname? Dan is deze online lunchsessie een uitermate geschikte manier om kennis te maken met onze ICT Benchmark Woningcorporaties. In deze lunchsessie gaan we in op de resultaten van afgelopen benchmarkeditie, de ICT-trends voor de woningcorporaties en kijken we vooruit naar de komende editie. U maakt kennis met onze actuele inzichten op basis van twintig (!) jaar benchmarkervaring. Ook nemen we u mee in ons proces, zodat u kunt beoordelen of deelname interessant is.Joep van der Spoel

Adviseur
joep.van.der.spoel@mxi.nl
06 11 42 90 07
Lees mijn publicaties

Aanmelden