Domotica, gewoon doen

10 november 2021 - 14:30 - 10 november 2021 - 18:00
Omgeving Utrecht/Zeist

Aanmelden

Na een succesvolle editie in 2019 nemen wij u graag weer mee in de wereld van domotica in de langdurige zorg. Deze middag zoomen we in op leefcirkels en uitluistersystemen. Aansluitend kunt u de verschillende domotica-leveranciers op de markt ontmoeten en netwerken met zorgcollega's en andere professionals.

Domotica in de langdurige zorg

We hebben de komende jaren te maken met een vergrijzing, de zorgindicaties van cliënten worden zwaarder en tegelijkertijd loopt het aantal mensen dat werkzaam is in de zorg terug. Het is onze overtuiging dat slimme inzet van domotica noodzakelijk is om de kwaliteit van de zorg op niveau te houden.

Domotica, gewoon doen

Tijdens het event 'Domotica, gewoon doen' zoomen we in op leefcirkels en uitluistersystemen. Twee specifieke toepassingen die de zorg verlichten en verbeteren. Collega Pauline Hogendoorn presenteert de uitkomsten uit haar masteronderzoek naar leefcirkels in de ouderenzorg. Marcha Kwisthout, manager Langdurige zorg en Behandeling bij tanteLouise, neemt u mee in hun zorgvisie en hoe leefcirkels daar naadloos bij aansluiten. Collega Karlijn Pielage vertelt over uitluistersystemen in de gehandicaptenzorg. Johan Remmers, sectormanager bij ASVZ, deelt zijn ervaringen en successen met uitluistersystemen bij ASVZ.

Programma

 • 14:30 - 15:00 uur Inloop & ontvangst
 • 15:00 - 15:10 uur Opening en welkom, Bart Groothuis (M&I/Partners)
 • 15:10 - 16:30 uur Presentaties
  Resultaten onderzoek leefcirkels in de ouderenzorg, Pauline Hogendoorn (M&I/Partners)
  Leefcirkels bij stichting tanteLouise, Marcha Kwisthout
  Uitluistersystemen in de gehandicaptenzorg, Karlijn Pielage (M&I/Partners)
  Uitluistersystemen bij ASVZ, Johan Remmers
 • 16:30 - 18:00 uur Leveranciersmarkt
  Met Ascom, Van Breda, BproCare, CLB, Consyst, Curatec, De Heer Medicom, Hertek, HPS, KPN, NCT Groep, Simac en Verkerk.

Locatie & toegang

Na uw aanmelding ontvangt u de definitieve locatie (omgeving Utrecht/Zeist).
In verband met de huidige maatregelen wordt u bij aankomst verzocht om een geldig test- of vaccinatiebewijs te laten zien.

Deelname

De bijeenkomst is uitsluitend bestemd voor onze relaties in de geestelijke gezondheidszorg, ouderenzorg en de gehandicaptenzorg (Raad van Bestuur, directeuren, zorgprofessionals, zorgmanagers, innovatiemanagers, ICT- en I&A-managers van instellingen die nog niets doen met sensoren/domotica en/of die (jaren geleden) begonnen zijn en nu een stap vooruit willen zetten. Interimmers en zzp'ers zijn uitgesloten van deelname. Het event is kosteloos, wel dient u zich vooraf aan te melden.


Naar het overzicht