Samenwerken binnen de lokale overheid op de i-functie

Samenwerken binnen de lokale overheid op de i-functie


30 sep
Nog 9 dagen
30 september 2021 - 12:00 - 30 september 2021 - 13:00
Online lunchsessie

Donderdag 30 september organiseren we de online sessie 'Samenwerken binnen de lokale overheid op de i-functie'. Tijdens deze sessie delen we de successen en leren we van samenwerkingen binnen de lokale overheid op de i-functie. We gaan in gesprek met twee ervaringsdeskundigen uit het werkveld over aansprekende en actuele voorbeelden uit de praktijk. Bent u er ook bij?

Gemeenten staan voor grote maatschappelijke opgaven, die zij al lang niet meer alleen op lossen. Ze hebben te maken met krappe begrotingen en hebben moeite de juiste mensen voor het werk dat er is te vinden. Gemeenten zoeken op grote schaal de samenwerking in de regio, bijvoorbeeld rondom jeugdzorg en met de omgevingsdiensten.

Samenwerken binnen de lokale overheid op de i-functie

Maar hoe faciliteer je deze samenwerkingen op de i-functie? En hoe werk je "goed" samen op de i-functie? In deze sessie behandelen we enkele voorbeelden van geslaagde en minder geslaagde samenwerkingen binnen de i-functie op het gebied van organisatie, informatievoorziening en automatisering. We gaan graag met u in gesprek over hoe je door samen te werken meer kan doen met minder.Nu aanmelden


Na aanmelding ontvangt u van ons de link naar de online lunchsessie.