Zorgplatformen, zorgcommunicatie en regionale samenwerking

02 november 2021 - 09:00 - 04 november 2021 - 16:00
Zorg & ICT Beurs Jaarbeurs

M&I/Partners staat 2, 3 en 4 november op de Zorg & ICT Beurs. Kom langs bij onze stand op het Dutch Health Hub Plein en ontdek de wereld van zorgplatformen, zorgcommunicatie en regionale samenwerking.

Zorgplatformen, zorgcommunicatie en regionale samenwerking

Ontdek de wereld van zorgplatformen, zorgcommunicatie en regionale samenwerking op onze stand. Na een korte kennismaking geven wij u antwoord op uw vragen en bieden we een voorstel/advies op maat. Met u bepalen we de voor u relevante stands en leveranciers. Wij geven hierbij de samenhang tussen de verschillende partijen aan.

Weet u al wanneer u ons zult bezoeken? Laat ons dat weten via event@mxi.nl.
Wij nemen u graag op in onze planning zodat we voldoende tijd hebben voor uw vragen.

Presentatie 'Regiosamenwerking is meer dan techniek'

U bent van harte welkom bij onze dagelijkse presentatie “Regiosamenwerking is meer dan techniek” in theater 2 van 13:45 uur tot 14:15 uur.

M&I/Partners helpt u in uw zoektocht naar zorgplatformen als tool voor gegevensuitwisseling en  regionale samenwerking. Wij nemen u mee in de wereld van zorgplatformen, zorgcommunicatie en regionale samenwerking. U leert hoe deze platformen bijdragen aan de concrete gegevensuitwisseling die nodig is om de zorg in de regionale keten voor patiënten en cliënten te organiseren.

U krijgt antwoorden op vragen als: hoe werkt deze gegevensuitwisseling vanuit uw EPD of ECD? Welke rol gaat een zorgplatform daarin spelen? Weet u met welke aspecten u rekening moet houden om te komen tot succesvolle regionale samenwerking en gegevensuitwisseling?


Naar het overzicht