Informatietechnologie & Oncologie: informatie-uitwisseling met Judith & Joost


Podcast Informatietechnologie & Oncologie

Informatietechnologie & Oncologie: hoe gaat dat samen? En wat betekent dat voor de patiënt? In deze serie podcasts legt Matthias Mieth van M&I/Partners de link tussen informatietechnologie en oncologie. Hij gaat in gesprek met behandelaars, techneuten, patiënten en mantelzorgers die met oncologie te maken hebben. Hij gaat in deze gesprekken dieper in op de rol van informatietechnologie bij het bestrijden van kanker.

In de eerste reeks van de podcastserie Informatietechnologie & Oncologie staat Informatie-uitwisseling tussen ziekenhuizen, behandelcentra, patiënten en mantelzorgers centraal. Matthias Mieth gaat met professionals in de zorg in gesprek over informatie-uitwisseling in de oncologische zorgketen. Wat verbaast ze? Wat gaat al goed? En waar lopen ze (soms tot irritatie aan toe) tegenaan? Wat komen ze in het dagelijks leven tegen? En wat zijn mogelijke oplossingsrichtingen?

Wij hopen dat deze gesprekken een inspiratie zijn. Een gezonde zorg is ook onze zorg.

 

Podcast Informatietechnologie & Oncologie over informatie-uitwisseling met Judith & Joost

Matthias Mieth in gesprek met Judith & Joost. Hoe kijk je naar het ziekenhuis waar je werkt als je er plotseling zelf als patiënt ligt? Judith werkte vol toewijding als projectleider in het ziekenhuis aan de verbetering van de patiëntervaring. Tot ze op haar 28e zelf patiënt werd, omdat er lymfeklierkanker (Hodgkin) bij haar werd geconstateerd. Joost (haar partner) werd ineens haar mantelzorger. Judith is tevens auteur van het boek ‘De witte muur’.

Informatietechnologie & Oncologie: informatie-uitwisseling met Judith & Joost

 

  Podcastserie Informatietechnologie & Oncologie

Volg ons

Op iTunes, Spotify of Soundcloud.Terug naar het overzicht