Marina Pol

M&I/Partners bestaat uit 100 toegewijde en eigenzinnige M&I’ers. Met ieder een eigen focus en een gezamenlijke passie voor het digitaal transformeren van de publieke sector. Samen bouwen we aan maatschappelijke oplossingen die mensen écht vooruithelpen.
Mijn passie is mensen en organisaties adviseren. In management consultancy ligt mijn grote interesse. Gebieden als procesmanagement, verandermanagement en strategie binnen verschillende kerndisciplines spreken mij erg aan. Als geen ander kan ik problemen analyseren en mensen overtuigen om mijn advies te volgen, met mijn werk- en overige ervaring, kennis, leergierigheid, geduld en zelfstandigheid maak ik dit mogelijk.

Samen met de klant werken aan een gewenst resultaat en met dit resultaat het werkproces efficiënter maken, dat maakt mij gelukkig!Terug naar het overzicht

Mijn publicaties

Meer kennis opdoen

In 2014 schreven wij dat de ZIS/EPD-markt in de GGZ op slot zat. Daar lijkt nu, ruim zes jaar later, eindelijk verandering in te komen. De leveranciers Nedap en Adapcare winnen terrein. Dit gaat vooral ten koste van het marktaandeel van PinkRoccade. Welke beweging is er momenteel gaande in de ZIS/EPD-markt binnen de GGZ?

Lees verder