Marina Pol

M&I/Partners bestaat uit 100 toegewijde M&I’ers. Met ieder een eigen expertise, eigenschappen, overtuiging, voorkeur en achtergrond maar een gezamenlijke passie voor het digitaal transformeren van de publieke sector.
Mijn passie is mensen en organisaties adviseren. In management consultancy ligt mijn grote interesse. Gebieden als procesmanagement, verandermanagement en strategie binnen verschillende kerndisciplines spreken mij erg aan. Als geen ander kan ik problemen analyseren en mensen overtuigen om mijn advies te volgen, met mijn werk- en overige ervaring, kennis, leergierigheid, geduld en zelfstandigheid maak ik dit mogelijk.

Samen met de klant werken aan een gewenst resultaat en met dit resultaat het werkproces efficiënter maken, dat maakt mij gelukkig!Terug naar het overzicht

Mijn publicaties

Meer kennis opdoen

De EPD-markt in de GGZ is in 2023 redelijk stabiel gebleven. Nadat vorig jaar diverse GGZ-organisaties van EPD-leverancier zijn gewisseld, was 2023 wat dat betreft een rustig jaar. Avinty en Nedap zijn nog steeds de grootste partijen. Avinty heeft met één zorgorganisatie in de top 50 meer dan Nedap, de marktleiderspositie op Nedap herovert. Binnen deze top-50 wordt ook dit jaar voornamelijk gekozen voor een all-in-one oplossing. Dit blijkt uit het onderzoek van M&I/Partners naar het ZIS/EPD-landschap onder de 50 grootste GGZ-organisaties.

Lees verder

Door de complexere ICT-binnenwereld is de afstand tussen ICT-professionals en gebruikers ook groter geworden. Wij zien dat ook bij onze klanten. Ook zij worstelen met deze ICT is wel/niet simpel paradox.

Lees verder