Marina Pol

M&I/Partners bestaat uit 100 toegewijde M&I’ers. Met ieder een eigen expertise, eigenschappen, overtuiging, voorkeur en achtergrond maar een gezamenlijke passie voor het digitaal transformeren van de publieke sector.
Mijn passie is mensen en organisaties adviseren. In management consultancy ligt mijn grote interesse. Gebieden als procesmanagement, verandermanagement en strategie binnen verschillende kerndisciplines spreken mij erg aan. Als geen ander kan ik problemen analyseren en mensen overtuigen om mijn advies te volgen, met mijn werk- en overige ervaring, kennis, leergierigheid, geduld en zelfstandigheid maak ik dit mogelijk.

Samen met de klant werken aan een gewenst resultaat en met dit resultaat het werkproces efficiënter maken, dat maakt mij gelukkig!Terug naar het overzicht

Mijn publicaties

Meer kennis opdoen

Door de complexere ICT-binnenwereld is de afstand tussen ICT-professionals en gebruikers ook groter geworden. Wij zien dat ook bij onze klanten. Ook zij worstelen met deze ICT is wel/niet simpel paradox.

Lees verder

De EPD-markt in de GGZ blijft volop in beweging. Nedap is met 14 klanten marktleider in de EPD-markt in de GGZ. Nedap en Avinty zijn samen goed voor 54% van het marktaandeel in de top-50 grootste GGZ-organisaties. Binnen deze top-50 is voornamelijk gekozen voor een all-in-one oplossing.

Lees verder