Marco Ebbers

M&I/Partners bestaat uit 100 toegewijde M&I’ers. Met ieder een eigen expertise, eigenschappen, overtuiging, voorkeur en achtergrond maar een gezamenlijke passie voor het digitaal transformeren van de publieke sector.
Ik leg graag de verbinding tussen mensen, organisatie en technologie. Enerzijds heb ik management, organisatorische en veranderkundige vaardigheden en anderzijds een brede kennis van ICT. Ik neem de lead in vraagstukken en zoek telkens naar de meest effectieve aanpak om het doel van de klant te bereiken. Hierbij ben ik creatief, pragmatisch, integer en zoek ik de verbinding met betrokkenen. Een integrale blik op een verandering met ICT is essentieel. Ik benader het vraagstuk vanuit meerdere invalshoeken om te komen tot de optimale mix in aanpak en teamsamenstelling.

Ik heb vele jaren ervaring in de zorg, lokale overheid, veiligheidsregio's, industrie/handel en zakelijke dienstverlening in de rol van kwaliteitsbewaker, projectmanager, onderzoeker en implementator. Ook was ik meerdere keren actief als interim-manager-ICT en informatiemanager.Terug naar het overzicht

Mijn publicaties

Meer kennis opdoen

Outsourcing is vandaag de dag een bekend begrip in de overheid en zorg. We lezen  steeds vaker over een ICT-sourcingstrategie. Maar welke strategie kies je? Wij hebben vijf ICT-sourcingstrategieën met hun kenmerken gedefinieerd.

Lees verder