Marco Ebbers

M&I/Partners bestaat uit 100 toegewijde en eigenzinnige M&I’ers. Met ieder een eigen focus en een gezamenlijke passie voor het digitaal transformeren van de publieke sector. Samen bouwen we aan maatschappelijke oplossingen die mensen écht vooruithelpen.
Ik leg graag de verbinding tussen mensen, organisatie en technologie. Enerzijds heb ik management, organisatorische en veranderkundige vaardigheden en anderzijds een brede kennis van ICT. Ik neem de lead in vraagstukken en zoek telkens naar de meest effectieve aanpak om het doel van de klant te bereiken. Hierbij ben ik creatief, pragmatisch, integer en zoek ik de verbinding met betrokkenen. Een integrale blik op een verandering met ICT is essentieel. Ik benader het vraagstuk vanuit meerdere invalshoeken om te komen tot de optimale mix in aanpak en teamsamenstelling.

Ik heb vele jaren ervaring in de zorg, lokale overheid, veiligheidsregio's, industrie/handel en zakelijke dienstverlening in de rol van kwaliteitsbewaker, projectmanager, onderzoeker en implementator. Ook was ik meerdere keren actief als interim-manager-ICT en informatiemanager.Terug naar het overzicht

Mijn publicaties

Meer kennis opdoen

ICT en technologie ontwikkelt zich in een adembenemend tempo: SaaS, wearables, sociale toepassingen en ICT-sourcing in alle mogelijke smaken. Marco Ebbers en Bas aan de Wiel geven zes ICT-aandachtspunten voor bestuurders waar ze de komende drie jaar rekening mee moeten houden.

Lees verder

PGO's, portalen, domotica, robotica, zorgplatformen. Allemaal vormen van E-Health, maar wat heeft u nodig om E-Health in uw organisatie tot een succes te maken? Op die vragen geven wij in de 'E-Healthreis' stapsgewijs korte en duidelijke antwoorden.

Lees verder