Pauline Hogendoorn

M&I/Partners bestaat uit 100 toegewijde M&I’ers. Met ieder een eigen expertise, eigenschappen, overtuiging, voorkeur en achtergrond maar een gezamenlijke passie voor het digitaal transformeren van de publieke sector.
Ik ben een enthousiast en creatief persoon met een passie voor management en de gezondheidszorg. Mijn enthousiasme wordt vaak aanstekelijk genoemd; ik vind het leuk om mensen te motiveren en samen een mooi eindresultaat te bereiken. Ik heb veel interesses en energie en vind het leuk om me met verschillende (onderdelen van) projecten tegelijk bezig te houden. Als ik eenmaal ergens voor wil gaan, kan ik erg hard werken om mijn doel te bereiken.Terug naar het overzicht

Mijn publicaties

Meer kennis opdoen

De EPD-markt in de GGZ is in 2023 redelijk stabiel gebleven. Nadat vorig jaar diverse GGZ-organisaties van EPD-leverancier zijn gewisseld, was 2023 wat dat betreft een rustig jaar. Avinty en Nedap zijn nog steeds de grootste partijen. Avinty heeft met één zorgorganisatie in de top 50 meer dan Nedap, de marktleiderspositie op Nedap herovert. Binnen deze top-50 wordt ook dit jaar voornamelijk gekozen voor een all-in-one oplossing. Dit blijkt uit het onderzoek van M&I/Partners naar het ZIS/EPD-landschap onder de 50 grootste GGZ-organisaties.

Lees verder