Pauline Hogendoorn

M&I/Partners bestaat uit 100 toegewijde en eigenzinnige M&I’ers. Met ieder een eigen focus en een gezamenlijke passie voor het digitaal transformeren van de publieke sector. Samen bouwen we aan maatschappelijke oplossingen die mensen écht vooruithelpen.
Ik ben een enthousiast en creatief persoon met een passie voor management en de gezondheidszorg. Mijn enthousiasme wordt vaak aanstekelijk genoemd; ik vind het leuk om mensen te motiveren en samen een mooi eindresultaat te bereiken. Ik heb veel interesses en energie en vind het leuk om me met verschillende (onderdelen van) projecten tegelijk bezig te houden. Als ik eenmaal ergens voor wil gaan, kan ik erg hard werken om mijn doel te bereiken.Terug naar het overzicht

Mijn publicaties

Meer kennis opdoen

In instellingen voor langdurige zorg (ouderenzorg, gehandicaptenzorg en geestelijke gezondheidszorg) hoor je steeds vaker het begrip ‘leefcirkels’. Wat zijn leefcirkels nu eigenlijk? Moet je er als instelling aan willen beginnen? Hoe dan? Is het een kwestie van de juiste techniek aanschaffen, of moet je beginnen met het aanpassen van je visie?

Lees verder