Gert den Hertog

M&I/Partners bestaat uit 100 toegewijde en eigenzinnige M&I’ers. Met ieder een eigen focus en een gezamenlijke passie voor het digitaal transformeren van de publieke sector. Samen bouwen we aan maatschappelijke oplossingen die mensen écht vooruithelpen.
Gert is een stevige, energieke manager, die resultaatgericht en vasthoudend te werk gaat. Hij is een echte organisator met een hands-on mentaliteit, transparant in zijn aanpak en communicatie. Hij is analytisch en conceptueel sterk, klantgericht en integer in zijn optreden. Hij heeft gevoel voor verhoudingen en belangen en schakelt soepel naar het goede niveau. Bovendien is hij een goede schrijver en presentator.

Gert motiveert anderen door zijn optimisme en aandacht voor de mogelijkheden. Hij gaat zorgvuldig en respectvol met mensen om en waardeert ieders bijdrage openlijk. Hij brengt structuur aan, werkt planmatig en gedisciplineerd, en stelt hoge eisen aan zichzelf en zijn omgeving. Hij wordt gemotiveerd door het tot stand brengen van resultaten, die voor de opdrachtgever ertoe doen.Terug naar het overzicht