Gert den Hertog

M&I/Partners bestaat uit 100 toegewijde en eigenzinnige M&I’ers. Met ieder een eigen focus en een gezamenlijke passie voor het digitaal transformeren van de publieke sector. Samen bouwen we aan maatschappelijke oplossingen die mensen écht vooruithelpen.
Ik ben een energieke manager, die resultaatgericht en vasthoudend te werk gaat. Ik ben een echte organisator met een hands-on mentaliteit, transparant in mijn aanpak en communicatie. Ik ben analytisch en conceptueel sterk, klantgericht en integer in mijn optreden. Ik heb gevoel voor verhoudingen en belangen en schakel soepel naar het goede niveau. Bovendien ben ik een goede schrijver en presentator.

Ik motiveer anderen door mijn optimisme en aandacht voor de mogelijkheden. Ik ga zorgvuldig en respectvol met mensen om en waardeer ieders bijdrage openlijk. Ik breng structuur aan, werk planmatig en gedisciplineerd, en stel hoge eisen aan mijzelf en mijn omgeving. Ik word gemotiveerd door het tot stand brengen van resultaten, die voor de opdrachtgever ertoe doen.Terug naar het overzicht