Online lunchsessie ICT Benchmark Ziekenhuizen

8 februari 2024 - 12:00 - 8 februari 2024 - 13:00
Online

Online lunchsessie over de ICT-kosten en prestaties van ziekenhuizen. In deze lunchsessie gaan wij in op de ICT Benchmark Ziekenhuizen resultaten van afgelopen jaar, de ervaringen van deelnemende ziekenhuizen en onze benchmarkmethodiek.

Voor het vijfde jaar op rij blijven de ICT-kosten ten opzichte van de omzet gelijk (5,7%). Hierdoor dreigt er stilstand op de noodzakelijke transitie naar passende zorg, samen met de patiënt, op de juiste plek en met de nadruk op gezondheid. Tegelijkertijd wordt de financiële ruimte die ziekenhuizen in de praktijk hebben voor deze transitie steeds meer beperkt door stijgende kosten van exploitatie, personeel en lifecycle management.

Wilt u weten waarin uw ziekenhuis goed presteert en waar nog verbetering mogelijk is? Bent u benieuwd hoeveel uw ziekenhuis uitgeeft aan ICT per medewerker of werkplek? Of u veel of juist weinig uitgeeft aan ICT in vergelijking met andere ziekenhuizen? Doe dan mee met de ICT Benchmark Ziekenhuizen. Ruim 80% van de Nederlandse Ziekenhuizen gingen u voor! 


Naar het overzicht