Lumina: ontwikkelingstool voor mens, team en organisaties


Projectteams verspillen tijd, geld en energie wanneer zij onvoldoende zelfkennis hebben. Hierdoor maken projectmedewerkers geen gebruik van hun eigen krachten en die van anderen. Ineffectiviteit van uw projectteam is het gevolg. M&I/Partners biedt met Lumina Spark een ontwikkelingstool waarmee uw medewerkers inzicht krijgen in hun kwaliteiten en valkuilen, en waarmee u de effectiviteit van uw team verbetert.            

Lumina Spark

Lumina Spark is een (persoonlijke) ontwikkelingstool die inzicht geeft in eigen persoonlijke voorkeuren en valkuilen. Door deze bewustwording verwerft de persoon ook inzicht in de kwaliteiten en valkuilen van anderen. Dit vergroot de persoonlijke en teameffectiviteit. Onderlinge communicatie verbetert sterk en u kunt beter gebruikmaken van de diversiteit binnen uw team en organisatie.

M&I/Partners helpt uw projectteams via workshops teameffectiviteit inzicht te krijgen in elkaars kwaliteiten en valkuilen. Aanvullend kunnen wij uw projectmedewerker(s) begeleiden via een persoonlijk coachingstraject waarbij wij het Lumina-rapport inzetten als start of aanvulling op de gesprekken.

 Terug naar het overzicht