PGO-vergelijker: ontdek welke PGO bij uw organisatie past


M&I/Partners ontwikkelt de PGO-vergelijker: hét hulpmiddel voor organisaties die hun patiënten, cliënten of inwoners een PGO willen aanbieden.

PGO-vergelijker

Een persoonlijke gezondheidsomgeving (PGO) biedt burgers, patiënten en cliënten online inzicht in de eigen gezondheidsgegevens en maakt participeren in het eigen zorgproces mogelijk. De PGO-vergelijker van M&I/Partners ondersteunt organisaties bij het zoeken naar PGO’s, die voor hun patiënten, cliënten of inwoners geschikt kunnen zijn.

Ontdek de PGO-vergelijker van M&I/Partners

Duurzaam zorgstelsel

Wij willen een bijdrage leveren aan een mensgericht en duurzaam zorgstelsel in Nederland. Wij verwachten dat PGO’s in de toekomst hierin een sleutelrol spelen. Het geeft cliënten, patiënten en bewuste consumenten zicht op hun eigen gezondheidsgegevens. Zij kunnen in een PGO niet alleen informatie bekijken, maar ook beheren, delen en er zelf informatie aan toevoegen. Ook voor zorgprofessionals levert een PGO voordelen op. Maar het gaat niet van vandaag op morgen. Stap voor stap zullen we met elkaar de mogelijkheden van PGO’s moeten gaan ontdekken en ermee om moeten leren gaan. Er zijn uitdagingen genoeg, op technisch vlak, maar ook op het gebied van digitale vaardigheden. De markt voor PGO’s is bovendien (nog) niet zo overzichtelijk. Daarom hebben wij de PGO-vergelijker ontwikkeld.

 


Heeft u vragen of wilt u vrijblijvend sparren over de mogelijkheden van een PGO? Neem dan vrijblijvend contact op met Fabienne Eurlings!Terug naar het overzicht

Gerelateerde publicaties

Floor Mutsaerts in gesprek met zelfstandig verpleegkundige Tommie Niessen (Tommie in de zorg) over #zorginnovatie. Tommie is een groot voorstander van technologie. ICT kan echt het verschil maken en bijdragen aan het ondersteunen van medewerkers, zodat zij meer ruimte hebben. Maar dan moet je de ICT natuurlijk wel een beetje simpel houden.

Lees verder