Terugblik - Het tijdperk van AI is nu


Artificial Intelligence gaat de komende jaren zorgen voor belangrijke veranderingen binnen de zorg, overheid en het bedrijfsleven. Wat betekent deze grensverleggende technologie voor uw organisatie? Wij organiseerden 19 juni 2019 de bijeenkomst ‘Het tijdperk van AI is nu’. 

Het tijdperk van AI is nu

In één middag werden ruim 100 bestuurders en managers in de zorg en overheid bijgepraat door belangrijke spelers die AI succesvol toepassen. Patrick van Eekeren, partner bij M&I/Partners, gaf een overzicht van het AI-speelveld. Jim Stolze, initiatiefnemer van de Nationale AI-cursus, illustreerde het belang van data en algoritmen voor organisaties en maatschappij. In de parallelsessies namen sprekers van M&I/Partners, Rijkswaterstaat, Leids Universitair Medisch Centrum, PacMed in samenwerking met Amsterdam UMC en de Politie de aanwezigen mee in de AI-toepassingen bij de zorg en overheid. Jeroen van den Hoven nam de deelnemers tot slot mee in de ethische dilemma's van Artificial Intelligence.

Kijk samen met ons terug!Terug naar het overzicht

Gerelateerde publicaties

Medische beeldvorming brengt met steeds geavanceerdere technieken het lichaam van de patiënt in kaart. Het is essentieel voor medisch specialisten tijdens diagnosevorming. Een analyse naar de stappen voor volwassen ziekenhuisbreed beeldmanagement. Na het ziekenhuisbreed beschikbaar maken van beelden, liggen er nog veel uitdagingen in het verschiet op het gebied van ordermanagement, artificial intelligence, patiëntparticipatie en Informatie-uitwisseling.

Lees verder