Anne-Marie van der Herberg

M&I/Partners bestaat uit 100 toegewijde M&I’ers. Met ieder een eigen expertise, eigenschappen, overtuiging, voorkeur en achtergrond maar een gezamenlijke passie voor het digitaal transformeren van de publieke sector.
Ik combineer mens-, proces- en doelgerichtheid. Ik heb een doelgerichte coachende stijl en kan op verschillende niveaus sparren. Ik denk positief, heb altijd ideeën en zie mogelijkheden. Ik werk met hoofd en hart.

Ik ben gespecialiseerd in het werven en selecteren van talent, coaching en het adviseren van collega's en managers bij HR-onderwerpen en talentontwikkeling. Daarnaast ben ik Lumina Practitioner, begeleid ik ontwikkeltrajecten, de M&I/Academy en diverse HR-projecten.

Uitgelicht
Stichting Leergeld heeft als motto: ‘Alle kinderen mogen meedoen, want nu meedoen is straks meetellen’. Dit spreekt mij erg aan omdat ik bij mijn zoon op school gezien heb dat sommige kinderen niet mee kunnen op schoolreisje, een kapotte fiets rijden, er geen computer in huis is en ze bijv. niet kunnen sporten. De statistieken zijn niet om vrolijk van te worden: als je ouders in armoede leven, heb je zelf grote kans om daar ook in terecht te komen. Daarnaast is het moeilijk  om erbij te horen als je niet mee kunt doen met normale dingen als: een verjaardagsfeestje geven, trakteren, op een sport of muziekles enz.

Dit motiveert mij om me als vrijwillig intermediair in te zetten voor Stichting Leergeld Nijkerk.Terug naar het overzicht