Anne-Marie van der Herberg

Anne-Marie van der Herberg


Anne-Marie van der Herberg

Anne-Marie van der Herberg

HR-adviseur
annemarie.van.der.herberg@mxi.nl
030 2 270 500

Anne-Marie combineert mens-, proces- en doelgerichtheid. Ze heeft een doelgerichte coachende stijl en kan op verschillende niveaus sparren. Ze denkt positief, heeft altijd ideeën en ziet mogelijkheden. Ze werkt met hoofd en hart.

Anne-Marie is gespecialiseerd in het werven en selecteren van talent, coaching en het adviseren van collega's en managers bij HR-onderwerpen en talentontwikkeling. Daarnaast is Anne-Marie Lumina Practitioner, begeleidt ze ontwikkeltrajecten, de M&I/Academy en diverse HR-projecten.

Uitgelicht
Stichting Leergeld heeft als motto: ‘Alle kinderen mogen meedoen, want nu meedoen is straks meetellen’. Dit spreekt mij erg aan omdat ik bij mijn zoon op school gezien heb dat sommige kinderen niet mee kunnen op schoolreisje, een kapotte fiets rijden, er geen computer in huis is en ze bijv. niet kunnen sporten. De statistieken zijn niet om vrolijk van te worden: als je ouders in armoede leven, heb je zelf grote kans om daar ook in terecht te komen. Daarnaast is het moeilijk  om erbij te horen als je niet mee kunt doen met normale dingen als: een verjaardagsfeestje geven, trakteren, op een sport of muziekles enz.

Dit motiveert mij om me als vrijwillig intermediair in te zetten voor Stichting Leergeld Nijkerk.

Terug naar het overzicht