Jan Houben

M&I/Partners bestaat uit 100 toegewijde M&I’ers. Met ieder een eigen expertise, eigenschappen, overtuiging, voorkeur en achtergrond maar een gezamenlijke passie voor het digitaal transformeren van de publieke sector.
Strategisch adviseur, executive (team) coach en CIO voor digitale transformatie in de boardroom.

Ik begeleid bestuurders, CIO’s, toezichthouders en professionals in de zorg en overheid om digitale transformatie en digitaal leiderschap te creëren en realiseren. Dit doe ik in de rol van strategisch adviseur, sparringpartner, executive coach en (team)coach. In de praktijk blijkt het realiseren van die transformatie en het gewenste leiderschap vaak lastig. Als executive en (team)coach spiegel ik mensen en teams in hun rol en mogelijkheden om de gewenste transformatie tot stand te brengen en verder te professionaliseren.

Met blogs, artikelen, masterclasses en colleges over digitaal leiderschap, digitale transformatie, zorginnovatie en verandermanagement probeer ik ook een bescheiden bijdrage te leveren aan het realiseren van deze transformatie.

Opdrachtgevers en collega’s beschrijven mij als doortastend, inspirerend, vooruitstrevend, visionair en realistisch.Terug naar het overzicht

Mijn publicaties

Meer kennis opdoen