Jan Houben

Jan Houben


Jan Houben

Jan Houben

Partner
jan.houben@mxi.nl
030 2 270 503
Lees mijn publicaties

Strategisch adviseur, sparringpartner en coach voor Raden van Bestuur en directie, gespecialiseerd in zorginnovatievraagstukken, waarbij organisatieverandering en ICT-vernieuwingen samen tot nieuwe baten moeten leiden en de praktijk weerbarstig is.

Jan is in staat om organisaties te helpen om grote veranderingen (zoals EPD/ZIS selectie- en implementatie) op een voorspelbare wijze te laten verlopen. Dit doet hij op basis van het creëren van een haalbare visie. Hij weet stakeholders in een gezamenlijk perspectief te verbinden met een sterke resultaatgerichtheid, die helpt om focus te houden. Het gaat daarbij om het combineren van veranderkundige en intermenselijke inzichten met uitgebreide kennis/ervaring met het inzetten van nieuwe technologische mogelijkheden.

Daarnaast heeft hij veel praktijkervaring met aansturing en verandering van ICT-organisaties en inrichting van ICT-governance en projectportfoliomanagement.


Opdrachten

Terug naar het overzicht

M&I/Partners gebruikt cookies en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website onder andere om deze te analyseren en te verbeteren. Door gebruik te maken van deze website, geeft u akkoord te zijn met het gebruik van cookies.
Sluit deze melding