Jan Houben

Samen maken we het verschil en bouwen we aan maatschappelijke oplossingen die mensen écht vooruithelpen. Laat u inspireren door de cases waar wij samen met onze klanten hard aan hebben gewerkt. Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8,3.


UMCG EPD-implementatie richting optimale processen

Het UMCG had al geruime tijd de ambitie om over te gaan op een nieuw EPD. Het UMCG vond een belangrijke partner in M&I/Partners. Het UMCG ging perfect binnen planning succesvol live met het nieuwe EPD. ‘De combinatie van betrokkenheid, inhoudelijke kennis en gestructureerd werken van de adviseurs van M&I/Partners heeft zeker bijgedragen aan het behalen van dit succes’ vertelt Lily Heijnen. 

Lees verder
CWZ projectleiding ICT-heroriëntatie

Het CWZ stond eind 2014 aan de vooravond van een nieuw EPD. Er ontstond een impasse omdat de nieuwe raad van bestuur de ondergrond voor dit nieuwe EPD niet stabiel genoeg vond en de onderhandelingen stillegde. Met het vertrek van de manager informatiemanagement ontstond er behoefte aan externe advisering. Jan Houben heeft een nieuw perspectief voor ICT én het CWZ ontwikkeld.

Lees verder
Radboudumc unieke EPD-implementatie

Op 27 oktober 2013 nam het Radboudumc in Nijmegen het nieuwe EPD/ZIS in gebruik. Met een implementatietijd van anderhalf jaar bleef het project precies binnen de planning. Een unieke prestatie. De twee programmamanagers, Hanneke Mesu en Liesbeth Langenhuysen, blikken terug.

Lees verder