Radiotherapie & ICT: samen staan we sterk

29 maart 2023 - 17:00 - 29 maart 2023 - 20:00
Zeist

Kennissessie 'Radiotherapie & ICT: samen staan we sterk' waar we samen met een select gezelschap van bestuurders, CIO’s en CMIO's uit ziekenhuizen en radiotherapeutische instituten in gesprek gaan over de informatievoorziening in het radiotherapeutisch proces. Een interactieve kennissessie en ontmoeting vol inspiratie en inzichten. 

De samenwerking tussen radiotherapie en ICT wordt steeds belangrijker. Radiotherapie-instituten en protonencentra hebben een belangrijke en unieke plek in de zorg. De combinatie van hoog kwalitatieve zorg voor oncologische patiënten en de inzet van moderne en specialistische technologie maakt deze organisaties van groot belang. Deze combinatie zorgt tegelijkertijd voor complexiteit en uitdagingen in de uitvoering. Denk hierbij aan de informatievoorziening in de keten, voor de patiënt en met samenwerkingspartners. Wie neemt het voortouw in deze regionale context? En hoe zorg je voor een toekomstbestendige uitvoeringsorganisatie op digitalisering en technologie met voldoende wendbaarheid als kleine, onafhankelijke organisatie?

Radiotherapie & ICT: samen staan we sterk

Wij organiseren de kennissessie 'Radiotherapie & ICT: samen staan we sterk' om samen met bestuurders, CIO’s en CMIO's van de onafhankelijke radiotherapeutische instituten in gesprek te gaan, kennis te delen en ervaringen uit te wisselen. 

Voor wie?

Deze kenissessie is bedoeld voor bestuurders, CIO’s en CMIO's uit radiotherapeutische instituten.

Interesse?

Heeft u interesse om aan te sluiten bij deze sessie? Meld u dan aan.


Naar het overzicht