Gerard Hensels

M&I/Partners bestaat uit 100 toegewijde en eigenzinnige M&I’ers. Met ieder een eigen focus en een gezamenlijke passie voor het digitaal transformeren van de publieke sector. Samen bouwen we aan maatschappelijke oplossingen die mensen écht vooruithelpen.
Gerard is met zijn enthousiaste stijl in staat om mensen te verbinden aan aansprekende resultaten. Als projectmanager is hij, met zijn uitgebreide ervaring in project- en verandermanagement in staat om de juiste aanpak te kiezen voor complexe programma's en deze tot een succes te maken. In zijn aanpak combineert hij een duidelijke focus op resultaten met het ontwikkelen en laten leren van mensen. Met zijn goed ontwikkeld gevoel voor verhoudingen in organisaties en sterke communicatie is hij in staat draagvlak te creëren in een speelveld met verschillende belangen en perspectieven.Terug naar het overzicht

Mijn publicaties

Meer kennis opdoen

De wereld van de patholoog is sterk in beweging. Huidige ontwikkelingen zorgen voor nieuwe mogelijkheden. Ze zijn niet meer gebonden aan de locatie van coupes en microscopen maar kunnen plaatsonafhankelijk werken. Wij hebben zeven stappen genoteerd om met digitalisering de voordelen te behalen van tijd- en plaatsonafhankelijk werken.

Lees verder

ICT dringt steeds dieper door in de haarvaten van zorginstellingen en overheidsorganisaties. Dat ICT-projecten een hoog 'risico-gehalte' hebben en steeds complexer worden is inmiddels duidelijk. De Risico Radar maakt u bewust van mogelijke faalfactoren én biedt u passend advies en handreikingen om tijdig bij te sturen.

Lees verder