Let's talk about blockchain


Voor de zomer organiseerden wij het minisymposium ‘Let’s talk about Blockchain’. Met ongeveer 30 van onze klanten in de zorg gingen wij in gesprek en stonden wij stil bij de essentie van Blockchain. Wat is het nu wel en wat niet? Aan welke concrete toepassingen in de zorg kunt u denken?

Toepassingsmogelijkheden blockchain

Tijdens deze bijeenkomst zijn de toepassingsmogelijkheden van Blockchain technologie aan de hand de Computable Award winnende ICT-project van het jaar 'Mijn Zorg Log' en de succesvolle blockchain toepassing 'Stadjerspas' van de Gemeente Groningen verkend. Samen met onze klanten hebben we de vertaalslag gemaakt naar mogelijke zorgtoepassingen in de praktijk van morgen en overmorgen.


Wilt u meer weten over de impact en meerwaarde van blockchain op uw organisatie of over de mogelijkheden en toepassingen? Neem dan contact op met Idius onze blockchain expert.

Meer kennis opdoen over blockchainTerug naar het overzicht

Gerelateerde publicaties

De opdracht is duidelijk. De zorg moet ook voor onze kinderen betaalbaar en toegankelijk blijven. Technologie kunnen we slimmer hiervoor inzetten. Voor de patiënt maar ook voor zorgprofessionals die in de zorg willen blijven werken. Om technologie succesvol aan betere en betaalbare zorg te laten bijdragen is een visie nodig.

Lees verder