Let's talk about blockchain

Let's talk about blockchain


31 augustus 2017

Voor de zomer organiseerde wij het minisymposium ‘Let’s talk about Blockchain’. Met ongeveer 30 van onze klanten in de zorg gingen wij in gesprek en stonden wij stil bij de essentie van Blockchain. Wat is het nu wel en wat niet? Aan welke concrete toepassingen in de zorg kunt u denken?

Tijdens deze bijeenkomst zijn de toepassingsmogelijkheden van Blockchain technologie aan de hand de Computable Award winnende ICT-project van het jaar 'Mijn Zorg Log' en de succesvolle blockchain toepassing 'Stadjerspas' van de Gemeente Groningen verkend. 

Samen met onze klanten hebben we de vertaalslag gemaakt naar mogelijke zorgtoepassingen in de praktijk van morgen en overmorgen.


Wilt u meer weten over de impact en meerwaarde van blockchain op uw organisatie of over de mogelijkheden en toepassingen? Neem dan contact op met Idius onze blockchain expert.

Meer kennis opdoen over blockchain
Idius Felix

Senior adviseur
idius.felix@mxi.nl
06 20 97 91 90
Lees mijn publicaties

M&I/Partners gebruikt cookies en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website onder andere om deze te analyseren en te verbeteren. Door gebruik te maken van deze website, geeft u akkoord te zijn met het gebruik van cookies.
Sluit deze melding