Let's talk about blockchain


Voor de zomer organiseerden wij het minisymposium ‘Let’s talk about Blockchain’. Met ongeveer 30 van onze klanten in de zorg gingen wij in gesprek en stonden wij stil bij de essentie van Blockchain. Wat is het nu wel en wat niet? Aan welke concrete toepassingen in de zorg kunt u denken?

Toepassingsmogelijkheden blockchain

Tijdens deze bijeenkomst zijn de toepassingsmogelijkheden van Blockchain technologie aan de hand de Computable Award winnende ICT-project van het jaar 'Mijn Zorg Log' en de succesvolle blockchain toepassing 'Stadjerspas' van de Gemeente Groningen verkend. Samen met onze klanten hebben we de vertaalslag gemaakt naar mogelijke zorgtoepassingen in de praktijk van morgen en overmorgen.


Wilt u meer weten over de impact en meerwaarde van blockchain op uw organisatie of over de mogelijkheden en toepassingen? Neem dan contact op met Idius onze blockchain expert.

Meer kennis opdoen over blockchainTerug naar het overzicht

Gerelateerde publicaties

Het patiëntportaal biedt steeds meer mogelijkheden op het gebied van zorg. Door gebruik van het patiëntportaal wordt de patiënt meer betrokken bij het eigen zorgproces en ontstaat er betere informatievoorziening. Ook verbetert dit de kwaliteit van zorg en krijgt de patiënt meer regie over de behandeling. Met die regie en slimmer wordende patiënt ontstaan er wellicht ook meer vragen en of vragen én antwoorden op andere tijden in het zorgproces. Maar hoe past dit in de werkdag van de arts? Hoe staat het met de werkdruk, hebben zij hier last van?

Lees verder