Gerco Buijk-Dijkstra

M&I/Partners bestaat uit 100 toegewijde M&I’ers. Met ieder een eigen expertise, eigenschappen, overtuiging, voorkeur en achtergrond maar een gezamenlijke passie voor het digitaal transformeren van de publieke sector.
Ik probeer iedere dag de samenleving beter en leuker te maken. Als bestuurskundige werk ik al jaren aan deze missie door het sociaal- en technologisch innoveren van het publiek domein (business-ICT-alignment). In mijn ‘DNA’ zit dan ook het opbouwen van relaties, het leggen van (cross) verbindingen tussen mensen en ruimte creëren om te kunnen ondernemen.

In mijn dagelijks werk ben ik senior adviseur en help ik lokale overheden en zorgaanbieders bij het socialer, slimmer, veiliger, zelfredzamer, flexibeler en efficiënter organiseren van zorg. Als adviseur, projectmanager en organisatieveranderaar zoek ik talenten, enthousiasme, innovatieve ideeën en ICT-mogelijkheden binnen de organisatie op en breng ik deze bij elkaar om met de medewerkers een duurzame (gedrags)verandering door te maken. Ik sla daarmee dagelijks bruggen tussen 'bestuur en medewerkers' en 'mensen en ICT' om transitie/transformatie mogelijk te maken.Terug naar het overzicht

Mijn publicaties

Meer kennis opdoen