Informatiemanagement Game

Informatiemanagement Game


Ervaart u ook wel eens verschil van inzicht, ambitie of inefficiëntie tussen de ICT-mensen en de bedrijfsonderdelen die zij ondersteunen? De informatiemanager in de serious game 'de gemeente Overmaes zoekt verbinding' loopt hier dagelijks tegenaan. Concreet zijn er zeven dilemma's waar deze informatiemanager 'ja' of 'nee' op moet antwoorden. Wat zou u doen in de rol van informatiemanager?

Wilt u de brug slaan tussen ICT en gemeentelijke organisatie? Wilt u deze serious game zelf ook spelen tijdens een teamoverleg, beleidsdag of andere gelegenheid? Vraag dan de Informatiemanagement Game onder aan deze pagina aan!

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor uw gemeente of heeft u behoefte aan meer informatie? Neem dan direct contact op met Ted.
Maak kennis met

Ted Dicks

Principal adviseur
ted.dicks@mxi.nl
06 52 50 55 90
Lees mijn publicaties
Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Aanvraag Informatiemanagement Game

Meer en betere data maken betere sturing en snellere beslissingen mogelijk. Uw visie op digitale transformatie is daarbij cruciaal. Welke technologie zet u in, en hoe?Relevante case

Gemeente Dalfsen vooruit met nieuwe I&A-strategie

Gemeente Dalfsen vooruit met nieuwe I&A-strategie

M&I/Partners adviseerde de gemeente Dalfsen over de I&A-strategie en welke koers de gemeente het best kan varen, gelet op de missie, visie en ambities.

Lees meer

Relevante kennis

Tips voor een digitale strategie bij sociaal werkbedrijven
17-01-2018

Tips voor een digitale strategie bij sociaal werkbedrijven

Lees meer
Is uw informatie goed beschermd?
05-01-2018

Is uw informatie goed beschermd?

Lees meer
M&I/Partners gebruikt cookies en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website onder andere om deze te analyseren en te verbeteren. Door gebruik te maken van deze website, geeft u akkoord te zijn met het gebruik van cookies.
Sluit deze melding