Kosten en Baten van ICT

Kosten en Baten van ICT


Wat gaat een ICT-investering ons kosten en wat levert het op? Wat betekent het voor een beter en efficiënter functioneren van de organisatie?

Deze vragen zijn leidend bij elke investering die een organisatie in het digitale tijdperk overweegtM&I/Partners is met ruim 20 jaar benchmarkervaring uitstekend in staat deze vragen te beantwoorden. Benchmarking is een organisatieverbetermethode die onder meer kan worden ingezet voor het beheersen van ICT-kosten. Op basis van deze benchmarks kunnen wij u adviseren over het inrichten en optimaliseren van uw ICT en komen wij samen met u tot de beste oplossing.

Onder het motto ‘verbeteren door te vergelijken’ voeren wij al meer dan tien jaar specifieke ICT sectorbenchmarks uit voor ziekenhuizen, GGZ-instellingen, Care-instellingen, woningcorporaties, veiligheidregio’s en organisaties in de wereld van de medische technologie. Afgeleid van deze sectorbenchmarks voeren wij ook maatwerkbenchmarks uit.

Naar onze benchmarks
Maak kennis met

Wilt u inzicht in uw ICT-kosten en de kwaliteit van de ICT?Relevante case

Summa College praktisch én visueel aantrekkelijk informatiebeleidsplan

Summa College praktisch én visueel aantrekkelijk informatiebeleidsplan

Het Summa College wil een informatiebeleidsplan op basis waarvan de verschillende stakeholders en in het bijzonder het onderwijs sturing kunnen geven aan de inrichting van de informatievoorziening en ICT in de periode tot 2020.

Lees meer

Relevante kennis

Benchmarking van ICT-kosten
04-12-2017

Benchmarking van ICT-kosten

Lees meer
ICT-kosten gemeenten stijgen met 10%
01-11-2017

ICT-kosten gemeenten stijgen met 10%

Lees meer
M&I/Partners gebruikt cookies en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website onder andere om deze te analyseren en te verbeteren. Door gebruik te maken van deze website, geeft u akkoord te zijn met het gebruik van cookies.
Sluit deze melding