Jan Houben treedt terug als vennoot en Jeroen van Oostrum versterkt het partnerteam


Jan Houben treedt terug als vennoot bij M&I/Partners vanwege het bereiken van de binnen M&I/Partners afgesproken eindleeftijd voor vennoten. Jeroen van Oostrum versterkt vanaf 1 januari het partnerteam als vennoot en gaat samen met Patrick van Eekeren, Marco Zoetekouw, Mirjam Verheijen en Enri Leufkens leidinggeven aan M&I/Partners.

Jan Houben treedt terug als vennoot bij M&I/Partners vanwege het bereiken van de binnen M&I/Partners afgesproken eindleeftijd voor vennoten. Jan Houben blijft als geassocieerd partner betrokken bij M&I/Partners op het gebied van digitale transformatie, digitaal leiderschap en digitalisering in de zorg. Daarnaast gaat hij zich met zijn eigen coaching- en adviespraktijk richten op het begeleiden, coachen en adviseren van directies, bestuurders, teams en professionals in de publieke sector. 

Jeroen van Oostrum versterkt vanaf 1 januari het partnerteam als vennoot. Jeroen werkt sinds 2017 bij M&I/Partners. Met zijn ruime kennis van Artificial Intelligence, Business Intelligence en informatiemanagement in de zorg gaat Jeroen de verdere ontwikkeling van de zorg- en overheidsmarkt binnen M&I/Partners leiden. 

Jeroen van Oostrum over zijn nieuwe rol als partner bij M&I/Partners
“Samen kom je verder. Impact van digitalisering in de zorg ontstaat daar waar ICT-professionals en zorgprofessionals samenwerken aan oplossingen. M&I/Partners is voor mij het adviesbureau dat dit mogelijk maakt. Door de verbinding van kennis en expertise op het vlak van technologie, informatievoorziening, processen en verandermanagement met daarbij specifieke marktkennis bieden wij de ondersteuning om daadwerkelijk maatschappelijke impact te realiseren met digitale transformatie. Digitale transformatie zie ik als een van de oplossingen voor grote maatschappelijke uitdagingen zoals de arbeidsmarkt, duurzaamheid en preventie. In een team vol enthousiasme en passie, draag ik daar graag mijn steentje aan bij Marco Zoetekouw, partner bij M&I/Partners
“Om onze medewerkers zich blijvend te laten ontwikkelen, de kwaliteit van onze dienstverlening naar onze klanten te waarborgen en onze organisatie verder te innoveren is een sterk team belangrijk. Wij zijn trots dat Jeroen hieraan een bijdrage gaat leveren en we zo ook de continuïteit in het leiderschap borgen.”

 

Jeroen van Oostrum, Marco Zoetekouw, Mirjam Verheijen, Enri Leufkens & Patrick van Eekeren.

Partners M&I/PartnersTerug naar het overzicht

Wil jij bijdragen aan een betere zorg en overheid?

 

Ontdek jouw mogelijkheden bij M&I/Partners. Samen maken we het verschil en bouwen we aan maatschappelijke oplossingen die mensen écht vooruithelpen.

Ontdek jouw carrièremogelijkheden