Karin Zwiggelaar

Samen maken we het verschil en bouwen we aan maatschappelijke oplossingen die mensen écht vooruithelpen. Laat u inspireren door de cases waar wij samen met onze klanten hard aan hebben gewerkt. Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8,3.


Koninklijke Bibliotheek meerderheid wil collectief bibliotheeksysteem

Een meerderheid van openbare bibliotheken heeft aangegeven door te willen gaan met een collectief landelijk bibliotheeksysteem. Dit is de uitkomst van de draagvlakpeiling die de Koninklijke Bibliotheek heeft gehouden naar aanleiding van het succesvolle haalbaarheidsonderzoek dat eerder is uitgevoerd door M&I/Partners.

Lees verder
Havenbedrijf Amsterdam reorganisatie informatievoorziening

Diverse interne en externe (ICT-)ontwikkelingen leiden tot nieuwe ICT-toepassingen en mogelijkheden voor Havenbedrijf Amsterdam en de manier waarop klanten in de haven met elkaar communiceren. Dit heeft geleid dat informatiemanagement en ICT in één afdeling ondergebracht werden. M&I/Partners heeft hierin enkele workshops begeleid.

Lees verder
Erasmus MC moet verder na vroegtijdig gestopt EPD-project

Het Erasmus MC besloot begin 2015 het programma Digitaal op Koers en daarmee de implementatie van het elektronisch patiëntendossier (EPD) vroegtijdig te beëindigen. M&I/Partners is gevraagd in een onafhankelijke review te kijken naar het functioneren van de interne organisatie van het programma DOK met als doel om daaruit lessen te trekken voor de toekomst. 

Lees verder
Maastricht UMC+ roadmap opstellen referentiearchitectuur

Maastricht UMC+ heeft een nieuw informatiebeleidsplan waar meerdere activiteiten betrekking op architectuurontwikkeling. MUMC+ heeft M&I/Partners gevraagd om te ondersteunen bij het opstellen van een roadmap referentiearchitectuur hoe deze ontwikkeld, ingevuld en - op termijn - geborgd moet worden. 

Lees verder