Thijs Swolfs

M&I/Partners bestaat uit 100 toegewijde M&I’ers. Met ieder een eigen expertise, eigenschappen, overtuiging, voorkeur en achtergrond maar een gezamenlijke passie voor het digitaal transformeren van de publieke sector.
Ik ben een analytisch denker en verbinder, die graag vanuit de grote verbanden denkt en relevante details in het oog houd. Ik ben doelgericht, betrokken en overtuigend. Ik ben een echte teamspeler, die in staat is om een brug te bouwen tussen enerzijds businessvraagstukken en anderzijds ICT-oplossingen. Mijn nuchtere, pragmatische instelling en het vermogen om vraagstukken vanuit meerdere invalshoeken te benaderen, helpen mij daarbij. Ruime ervaring heb ik met informatiegestuurd werken, verander- en kwaliteitsmanagement, Basisregistraties en ik ben al ruim 15 jaar actief in de wereld van GEO-ICT. Op een coachende manier neem ik klanten en collega's graag mee in oplossingen die daadwerkelijk toegevoegde waarde bieden, daarbij maak ik handig gebruik van de brede kennis en ervaring die ik heb vergaard. Ik geloof sterk in de waarde van een duurzaam advies en klantrelatie.Terug naar het overzicht

Mijn publicaties

Meer kennis opdoen

Om succesvol aan te sluiten op het Digitaal Stelsel Omgevingswet is het belangrijk om vooraf de ambitie en strategische keuzes te bepalen. Dit geeft ‘richting’ aan de uitvoering van het programma en de onderliggende projecten. Het voorkomt ruis, zorgt voor sturing en maakt het concreter en meer behapbaar. Wij hebben zeventien vragen opgesteld die uw organisatie helpen om handvatten te creëren en richting geven aan de voorbereiding op de OW/DSO.

Lees verder

De Omgevingswet en het Digitaal Stelsel Omgevingswet komen eraan. Dit betekent een meer integraal omgevingsrecht dat nieuwe instrumenten, andere werkwijzen, andere samenwerking met ketenpartners en dus ook een andere informatievoorziening met zich mee brengt. Vier maatregelen om u voor te bereiden op de Omgevingswet.

Lees verder