ECD-inventarisatie Jeugdhulp 2022


Voor het tweede jaar heeft M&I/Partners de ECD-inventarisatie uitgevoerd binnen de 25 grootste jeugdhulporganisaties. Avinty (Care4) blijft marktleider maar hun marktaandeel daalt wel. De grootste stijger is Tenzinger (Medicore). Adapcare (Pluriform Zorg) en Myneva blijven stabiele kleine partijen. Voor het eerst vroegen we ook het gebruik van het cliëntportaal uit. Van de jeugdhulporganisaties beschikt 80% (nog) niet over een cliëntportaal. Komend jaar onderzoeken we welke factoren hierbij een rol spelen.

Ontdek de resultaten van de ECD-inventarisatie JeugdhulpTerug naar het overzicht

ECD-inventarisatie gehandicaptenzorg en ouderenzorg

Wie zijn de stijgers? Welke verschuivingen zien we? En hoe gaat deze markt zich verder ontwikkelen?

Naar de ECD-inventarisatie

Gerelateerde publicaties

Hoewel de massale adoptie van robots nog op zich laat wachten en de technologie nog grote stappen moet maken, is het interessant om alvast naar de toekomst te kijken. Wat doe je bijvoorbeeld met het beheer als je opschaalt naar 500 robots?

Lees verder

M&I/Partners ging met de leveranciers Adapcare, Avinty, Ecare, Gerimedica, Lable Care, Nedap Healthcare, PinkRoccade Care, SDB Groep en Tenzinger aan de hand van stellingen het debat met elkaar aan. Is het PGO de belofte van de toekomst? Welke rol gaat data spelen in het hart van de zorg? Kan het ECD iets betekenen in het tekort aan zorgmedewerkers? 

Lees verder