Miranda de Gouw

M&I/Partners bestaat uit 100 toegewijde M&I’ers. Met ieder een eigen expertise, eigenschappen, overtuiging, voorkeur en achtergrond maar een gezamenlijke passie voor het digitaal transformeren van de publieke sector.
Ik hou van het verbinden van mensen, processen en technologie. Ik adviseer en begeleid zorgorganisaties en gemeenten bij procesoptimalisatie met behulp van technologie. Dit zijn vraagstukken op het gebied van informatiemanagement, datamanagement, primair proces ondersteuning, bedrijfsvoeringsprocessen en ICT-strategie.

Mijn drive is om samen te verbeteren met aandacht voor het borgen van die verbetering. Technologie en ICT zijn daarbij een hulpmiddel en geen doel op zich. Dat is waar ik me voor inzet.Terug naar het overzicht

Mijn publicaties

Meer kennis opdoen

Het voor ons niet altijd vanzelfsprekend dat vervanging van een applicatie leidt tot het gewenste resultaat. We zien in implementatietrajecten vaak dat de aandacht vooral gericht is op het vervangen van de software en minder op het aanleren van nieuwe gedrag.

Lees verder

Roosteren is in deze coronatijd een behoorlijke klus. De coronacrisis vraagt, meer dan ooit, dat zorginstellingen kritisch kijken naar de capaciteitsplanning. Hoe kunnen zorgorganisaties de juiste zorg blijven leveren met zorg en aandacht voor het welzijn van hun werknemers? Welke uitdagingen liggen er? We delen hierover graag onze gedachten.

Lees verder