Leiderschap in het digitale tijdperk


02 januari 2018

We leven in een tijd waar ingrijpende digitale veranderingen plaatsvinden. Digitale middelen maken het steeds meer mogelijk voor patiënten om zelf de regie te nemen. Deze digitalisering heeft grote impact in zorgorganisaties en vraagt veel van bestuur tot zorgmedewerkers. Zij zien niet alleen het werk veranderen, maar er wordt ook verwacht dat ze zelf veranderen.

Digitaal leiderschap

Digitaal leiderschap is nodig en een van dé succesfactoren voor een volledige digitale transformatie. Het huidige tijdperk van digitale businessinnovatie betekent een uitgelezen kans voor een CIO of ICT-manager om het verschil voor de organisatie te maken en zich te ontwikkelen tot een belangrijke speler in de organisatie. 

Wij delen onze kennis graag met meer dan alleen onze opdrachtgevers. Jan Houben, partner bij M&I/Partners, neemt u mee in zijn visie op digitaal leiderschap en de rol van de CIO. Tussendoor delen wij graag een aantal aansprekende zorgcases waaraan wij met samen onze opdrachtgevers werken.Laat uw gegevens achter en download de uitgave 'Leiderschap in het digitale tijdperk'.


Gerelateerde publicaties

Zorgvisie ICT - Een persoonlijk gezondheidsdossier ondersteunt mensen om de regie te nemen over hun eigen gezondheid en over de geboden zorg. Wanneer een zorgaanbieder besluit een pgd aan te bieden aan zijn cliënten, zal hij daarvoor strategische afwegingen maken. De strategische keuze is vervolgens bepalend voor de manier waarop een pgd wordt ingezet.

Lees verder

In onze zorg- en ICT-adviespraktijk zijn selecties en implementaties van ECD’s nog steeds aan de orde van de dag. Hoe ver staan we af van het ECD 3.0? In deze uitgave geven wij en elf ECD-leveranciers onze visie op de doorontwikkeling van het ECD.

Lees verder