Surplus aansturing ICT-integratie

Surplus aansturing ICT-integratie

Drie VVT-organisaties, stichting Surplus, stichting Elisabeth en stichting de Breedonk, zijn recentelijk gefuseerd. Als integratiemanager heeft Richard de ICT-integratie voor de fusie aangestuurd.

ICT-integratie

Doelstelling was om in drie maanden tijd de drie infrastructuur domeinen van de oorspronkelijke organisaties tot een gefedereerde omgeving te koppelen. Op deze manier kan iedereen vanaf elke willekeurige werkplek inloggen om informatie en documenten toegankelijk te maken en is de nieuwe organisatie voorzien van een nieuw e-mail domein.

Nieuwe applicaties

Daarnaast zijn twintig applicaties aangepast aan de nieuwe organisatiestructuur. Surplus heeft in deze fusie vier nieuwe applicaties ingevoerd: een applicatie voor HRM en salarisadministratie, inkoop applicatie, primaire zorgproces applicatie voor extramuraal en nieuwe applicatie voor financiën. De laatste drie zijn als SaaS-dienst afgenomen.

Joost van Kessel (directeur ondersteunende diensten) over de inzet van Richard:
“Ik ben zeer tevreden en meen dat in onze situatie het resultaat dat Richard heeft opgeleverd het hoogst haalbare was. Er was sprake van een zeer korte aanlooptijd en er was sprake van veel softwarepakketten. Er is nog genoeg te doen, maar we hebben een goed resultaat behaald.”Bent u klaar voor de digitale mogelijkheden?Wij ondersteunen u met uw digitale strategie, digitaal leiderschap, optimale ICT-organisatie en de bijbehorende besturing en governance.

Ontdek hoe het digitaal anders kanofMeer kennis opdoen