Simon Does

Samen maken we het verschil en bouwen we aan maatschappelijke oplossingen die mensen écht vooruithelpen. Laat u inspireren door de cases waar wij samen met onze klanten hard aan hebben gewerkt. Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8,3.


Leerwerkbedrijf Diamant-groep krijgt grip op ICT-kosten

De ICT Benchmark Leerwerkbedrijven van M&I/Partners helpt de Diamant-groep bij het zoeken naar een juiste verhouding tussen de investeringen in de ICT (kosten) en de kwaliteit van haar dienstverlening. De Diamant-groep is het eerste leerwerkbedrijf dat aan de hand van de ICT Benchmark van M&I/Partners kan verbeteren door te vergelijken.

Lees verder
Bernhoven investeert in informatieveiligheid

Bernhoven maakt werk van informatiebeveiliging om hiermee de patiëntveiligheid en continuïteit van haar bedrijfsvoering nog meer te waarborgen. Simon Does heeft als kwartiermaker informatieveiligheid Bernhoven met raad en daad terzijde gestaan.

Lees verder
Gemeente Amsterdam nieuwe visie op digitale dienstverlening

De ontwikkeling van dienstverlening, ook digitaal, staat niet stil. In 2017 vroeg de Amsterdamse gemeenteraad aan het college om in het kader van de ontwikkeling van een digitaal portaal Werk & Inkomen voor zowel burgers als ambtenaren een visie op de digitale dienstverlening voor Werk, Participatie en Inkomen. M&I/Partners stelde de visie op digitale dienstverlening voor de gemeente Amsterdam op.

Lees verder
WSD van digitale strategie naar concreet actieplan

M&I/Partners heeft op verzoek van sociaal werkbedrijf WSD in Boxtel een advies uitgebracht over een nieuwe digitale (I&A) strategie. Samen met directie, management, controllers en I&A-ondersteuning van WSD is daarom gewerkt aan de gewenste richting, inrichting en ondersteuning van de I&A-functie voor de komende jaren.

Lees verder