Gert Florijn

Samen maken we het verschil en bouwen we aan maatschappelijke oplossingen die mensen écht vooruithelpen. Laat u inspireren door de cases waar wij samen met onze klanten hard aan hebben gewerkt. Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8,3.


Topsector ICT review software engineering

M&I/Partners heeft voor Topsector ICT een review uitgevoerd naar software engineering als potentiële sleuteltechnologie op basis van een afwegingskader van het ministerie van Economische Zaken en Klimaat.

Lees verder
Het Inlichtingenbureau: met nieuwe doelarchitectuur de toekomst in

Spannend, nieuwe doelarchitectuur ontwikkelen. Want hoe weet je zeker dat je de juiste basis legt? Het Inlichtingenbureau schakelde M&I/Partners in als ‘trusted advisor’ om het ontwerp te laten toetsen. Het resultaat: een stevig fundament voor het volledig nieuwe IT-platform en de dienstverlening en organisatie daaromheen.

Lees verder
Havenbedrijf Amsterdam inrichting informatiearchitectuur

Havenbedrijf Amsterdam vroeg M&I/Partners inzicht te geven in het applicatielandschap, de informatiestromen en onderliggende infrastructuur. Eric Rijnboutt heeft een start gemaakt met de opbouw van de informatiearchitectuur. Met als resultaat een set 'praatplaten' die de organisatie inzicht geeft in de huidige informatievoorziening.

Lees verder
UWV onder architectuur werken aan verbetering

UWV voert een groot programma uit voor het verbeteren van de processen en applicaties rondom eigenrisicodragers voor de Wet werk en inkomen naar arbeidsvermogen, Werkloosheidswet en de Ziektewet. Het programma heeft een UWV-brede impact, waarbij het geheel van processen en applicaties wordt verbeterd. Gert Florijn van M&I/Partners was als architect aan het programma verbonden.

Lees verder
GGD Amsterdam vliegende start voor informatieplanning

Een 10 krijg je als dienstverlener niet snel van een opdrachtgever, maar de GGD Amsterdam was dan ook erg tevreden met de manier waarop M&I/Partners het applicatielandschap van de GGD letterlijk in kaart bracht. 'Een prachtig overzicht, dat een helder beeld geeft van de GGD.'

Lees verder
Gemeente Amsterdam ICT-architectuur

In opdracht van de gemeente Amsterdam voert M&I/Partners verschillende ICT-architectuuropdrachten uit. Zo heeft M&I/Partners diverse projectstartarchitecturen opgesteld en hebben ICT-architecten bijgedragen aan het invullen van business informatieplannen. 

Lees verder