Xadya van Bruxvoort

M&I/Partners bestaat uit 100 toegewijde en eigenzinnige M&I’ers. Met ieder een eigen focus en een gezamenlijke passie voor het digitaal transformeren van de publieke sector. Samen bouwen we aan maatschappelijke oplossingen die mensen écht vooruithelpen.
Ik heb een passie voor werken met data en hou ervan om probleemoplossend te denken. Al puzzelend de juiste oplossing zoeken, daar krijg ik energie van. Dit doe ik het liefst door de connectie te zoeken, goed te luisteren en een kritisch analytische blik te werpen op de situatie. Ik geniet enorm van het blijven leren en doe dit door verschillende projecten op te pakken, zowel in mijn werk als in mijn vrije tijd.Terug naar het overzicht

Mijn publicaties

Meer kennis opdoen

Elk jaar voert M&I/Partners de ICT Benchmark Gemeenten uit. En elk jaar vallen er ICT-trends op. Wij hebben vijf ICT-trends uit de ICT Benchmark Gemeenten 2021 genoteerd en aangegeven welke impact deze trends hebben op gemeenten.

Lees verder

De toepassingen van Artificiële Intelligentie variëren van laag risico tot hoog risico. Eind april publiceerde de Europese commissie een voorstel voor een verordening voor risicovolle Artificiële Intelligentie. Wat houdt dit in en wat betekent dit in de praktijk?

Lees verder