Xadya van Bruxvoort

M&I/Partners bestaat uit 100 toegewijde M&I’ers. Met ieder een eigen expertise, eigenschappen, overtuiging, voorkeur en achtergrond maar een gezamenlijke passie voor het digitaal transformeren van de publieke sector.
Ik heb een passie voor werken met data en hou ervan om probleemoplossend te denken. Al puzzelend de juiste oplossing zoeken, daar krijg ik energie van. Dit doe ik het liefst door de connectie te zoeken, goed te luisteren en een kritisch analytische blik te werpen op de situatie. Ik geniet enorm van het blijven leren en doe dit door verschillende projecten op te pakken, zowel in mijn werk als in mijn vrije tijd.Terug naar het overzicht

Mijn publicaties

Meer kennis opdoen

De DPIA is uitgevoerd en er zijn geen hoge risico’s. Wat fijn! Iedereen – de FG, privacy officer en proceseigenaar – haalt opgelucht adem. Totdat de privacy officer een paar weken later verontrustende vragen krijgt. “We hebben alle gegevens uit de applicatie ook in een Excel staan, moeten we daar iets mee?” en “Is er een bewaartermijn voor e-mails met gezondheidsgegevens?” Wat blijkt? Er is een DPIA uitgevoerd, maar deze is uitgevoerd op de applicatie. Het proces dat buiten de applicatie loopt, is niet meegenomen.

Lees verder