Peter Ernest

M&I/Partners bestaat uit 100 toegewijde en eigenzinnige M&I’ers. Met ieder een eigen focus en een gezamenlijke passie voor het digitaal transformeren van de publieke sector. Samen bouwen we aan maatschappelijke oplossingen die mensen écht vooruithelpen.
Peter is een sterke analyticus die snel tot de essentie van complexe vraagstukken weet door te dringen. Zijn duidelijke en rustige manier van communiceren maakt hem tot een prettige gesprekspartner op alle niveaus in de organisatie. Als adviseur combineert Peter gedegen vakkennis en strategisch inzicht tot pragmatische voorstellen. Als projectmanager heeft Peter aandacht voor de mensen, zonder doelstellingen en planning uit het oog te verliezen. Hij is flexibel, positief ingesteld, resultaatgericht en eerlijk.


Opdrachten waar ik trots op benTerug naar het overzicht

Mijn publicaties

Meer kennis opdoen

Het gebruik van een ERP-oplossing is de nieuwe standaard binnen de Nederlandse ziekenhuizen. Meer dan 80% van alle ziekenhuizen gebruikt een ERP-oplossing. Dit blijkt uit het onderzoek naar het gebruik van bedrijfsvoeringsapplicaties in ziekenhuizen door M&I/Partners. Lees de uitkomsten en belangrijkste ontwikkelingen van het ERP-onderzoek.

Lees verder

Wat betekent de coronacrisis voor de bedrijfsvoering binnen zorgorganisaties? Waar voorheen veranderingen meer tijd vragen om te realiseren, zien we nu in korte tijd veel (positieve) ontwikkelingen ontstaan in de zorg. Tegelijkertijd worden de haarscheurtjes in het zorgsysteem zichtbaar. Gaan we na de crisis op een andere manier kijken naar de planning en verdeling van de zorg? 

Lees verder