DPIA

DPIA


Gefeliciteerd. De AVG is twee jaar. Wij zien een hoop organisaties worstelen met de vertaling naar de praktijk. Met name over de verplichte risico- en informatie-analyse: DPIA's. Hoog tijd om onze begrijpelijke DPIA-methode cadeau te doen. Het goed uitvoeren van DPIA’s is lastig en kost tijd. Maar een goed uitgevoerde DPIA faciliteert het beter beschermen van persoonsgegevens.

Begrijpelijk DPIA-model

Wij hebben een begrijpelijk DPIA-model ontwikkeld dat structuur brengt in de wettelijke vereisten maar vooral ook uitnodigt om hier pragmatisch en effectief mee aan de slag te gaan. Ons stappenplan geeft op hoofdlijnen aan welke activiteiten je tenminste moet uitvoeren.

DPIA-cadeauset

Download onze DPIA-cadeauset die voor elk van de stappen meer richting geeft.
Maak kennis met

Relevante case

Privacy en DPIA's bij de gemeente Amersfoort

Privacy en DPIA's bij de gemeente Amersfoort

Aan de slag met Data Protection Impact Assessments (DPIA's). Ook de gemeente Amersfoort wilde ondersteuning bij het uitvoeren van DPIA's. Ze vroegen hulp bij het maken van een standaard aanpak, een groep interne medewerkers op te leiden en de uitvoering van een set DPIA's te begeleiden. De procesgerichte en pragmatische DPIA-aanpak van M&I/Partners heeft ervoor gezorgd dat Amersfoort hier echt verder mee kan.

Lees meer

Relevante kennis

DPIA: vier argumenten voor een DPIA op procesniveau
18-09-2019

DPIA: vier argumenten voor een DPIA op procesniveau

Lees meer
AVG - Hoe doe je een DPIA? (podcast)
05-06-2019

AVG - Hoe doe je een DPIA? (podcast)

Lees meer