Saskia Meijer

M&I/Partners bestaat uit 100 toegewijde M&I’ers. Met ieder een eigen expertise, eigenschappen, overtuiging, voorkeur en achtergrond maar een gezamenlijke passie voor het digitaal transformeren van de publieke sector.
Zorg en ICT met elkaar verbinden zodat we samen zorgprocessen kunnen verbeteren, dat is al vele jaren mijn drijfveer. Ik vind het belangrijk om goed te weten waar ik over praat en heb in de jaren een flinke vakkennis opgebouwd, maar blijf in ieder project me verdiepen in de materie.

Met mijn uitgebreide ervaring als project- en programmamanager help ik zorgorganisaties om ambitieuze doelen te bereiken binnen de gestelde kaders. Dit doe ik door complexe vraagstukken terug te brengen tot behapbare en logische activiteiten en die begrijpelijk en aansprekend te maken voor alle lagen van de organisatie. De enorme portie energie en enthousiasme die ik meebreng naar opdrachten zorgen ervoor dat (project)teams waar ik leiding aan geef zich maximaal inzetten om samen succesvol te zijn. Ik ben daarbij niet bang om structuur aan te brengen en besluiten te nemen, maar alleen nadat ik goed heb geluisterd naar alle betrokkenen.Terug naar het overzicht

Mijn publicaties

Meer kennis opdoen

Hoe zorg je dat digitalisering waarde toevoegt? En hoe blijft het nieuwe (digitale) proces beheersbaar, betaalbaar en logisch voor de patiënt en zorgverlener? Deze vragen stonden centraal tijdens de online bijeenkomst ‘De polikliniek van de toekomst’.

Lees verder

In april 2018 publiceerden wij onze laatste EPD-marktinventarisatie ziekenhuizen. Ten opzichte van 2018 zet de consolidatie van de EPD-markt door en heeft ChipSoft haar dominante positie verder verstevigd door de toevoeging van twee nieuwe klanten en één geplande overgang in 2022 (Gelre Ziekenhuizen). Het aantal Epic-ziekenhuizen bleef gelijk met een ongewijzigd klantenbestand tussen 2018 en 2021.

Lees verder