Saskia Meijer

M&I/Partners bestaat uit 100 toegewijde M&I’ers. Met ieder een eigen expertise, eigenschappen, overtuiging, voorkeur en achtergrond maar een gezamenlijke passie voor het digitaal transformeren van de publieke sector.
Zorg en ICT met elkaar verbinden zodat we samen zorgprocessen kunnen verbeteren, dat is al vele jaren mijn drijfveer. Ik vind het belangrijk om goed te weten waar ik over praat en heb in de jaren een flinke vakkennis opgebouwd, maar blijf in ieder project me verdiepen in de materie.

Met mijn uitgebreide ervaring als project- en programmamanager help ik zorgorganisaties om ambitieuze doelen te bereiken binnen de gestelde kaders. Dit doe ik door complexe vraagstukken terug te brengen tot behapbare en logische activiteiten en die begrijpelijk en aansprekend te maken voor alle lagen van de organisatie. De enorme portie energie en enthousiasme die ik meebreng naar opdrachten zorgen ervoor dat (project)teams waar ik leiding aan geef zich maximaal inzetten om samen succesvol te zijn. Ik ben daarbij niet bang om structuur aan te brengen en besluiten te nemen, maar alleen nadat ik goed heb geluisterd naar alle betrokkenen.Terug naar het overzicht

Mijn publicaties

Meer kennis opdoen

In december 2021 publiceerden wij onze laatste EPD-marktinventarisatie ziekenhuizen. Ook nu zet de consolidatie van de EPD-markt door met het verdwijnen van het EPD van SAP/Cerner van de Nederlandse markt. Met name ChipSoft heeft hiervan geprofiteerd en zag haar marktaandeel nog verder groeien. Opvallend tegen deze trend in was daarom de keuze van de Sint Maartenskliniek voor de vervanging van HiX door het EPD van Nexus3. Na een periode van consolidatie is het klantenbestand van Epic licht gegroeid met de toevoeging van Ziekenhuis Amstelland en het contract met MUMC+.

Lees verder