André van Nijkerken

M&I/Partners bestaat uit 100 toegewijde M&I’ers. Met ieder een eigen expertise, eigenschappen, overtuiging, voorkeur en achtergrond maar een gezamenlijke passie voor het digitaal transformeren van de publieke sector.
Ik ben een goede luisteraar, scherpe analyticus en prettige sparringpartner. Ervaren, inspirerend en enthousiasmerend zijn kenmerken die bij mij passen. Ik weet veel voor elkaar te krijgen, en ben krachtig en origineel in het vinden van oplossingen voor lastige vraagstukken. Ik ben een behendig tacticus, slimme strateeg en goede communicator. Ik heb ruime bestuurlijke ervaring (was o.a. wethouder), maar was ook jarenlang binnen de publieke sector actief als adviseur en interim-manager op het grensvlak van organisatie, informatievoorziening en automatisering. Daarnaast ben ik een uitstekende bruggenbouwer tussen de wereld van bestuur en management binnen de publieke sector en de wereld van ICT en ICT-dienstverlening.

Opdrachten waar ik trots op benTerug naar het overzicht

Mijn publicaties

Meer kennis opdoen

Miriam de Best gaat in gesprek met André van Nijkerken (Regionale implementatiecoach Omgevingswet, M&I/Partners) en Guus Welter (projectleider Digitaal Stelsel Omgevingswet, IFV) over de Omgevingswet en die 1 januari 2022 in werking treed en het Digitaal Stelsel Omgevingswet. Wat is de Omgevingswet? Wat komt er allemaal bij kijken? Wat voor een impact en implicaties heeft dit voor lokale overheden en veiligheidsregio's?

Lees verder

Op dinsdag 27 oktober 2020 organiseerde het programma 'Aan de slag met de Omgevingswet' een online Inspiratiedag Implementatie Omgevingswet met als thema 'Werkende ketens in de Omgevingswet'. André van Nijkerken was een van de tafelgasten tijdens het het plenaire deel van de landelijke inspiratiedag.

Lees verder