Gemeente Dalfsen vooruit met nieuwe I&A-strategie

Gemeente Dalfsen vooruit met nieuwe I&A-strategie

M&I/Partners heeft op verzoek van de gemeente Dalfsen een advies uitgebracht over de Informatisering & Automatisering (I&A) strategie. De vraag van de gemeente Dalfsen was welke I&A-koers de gemeente het best kan varen, gelet op de missie, visie en ambities van de gemeente aan de ene kant en de vele ontwikkelingen die afkomen aan de andere kant.

Naast allerlei maatschappelijke ontwikkelingen speelt ook ICT een steeds grotere rol en staan gemeenten als Dalfsen voor vaak ingrijpende en ingewikkelde ICT-keuzes en -afwegingen. Bijvoorbeeld over het zelf doen, samen doen met andere gemeenten of juist overlaten/uitbesteden van ICT aan de markt. Intussen neemt de afhankelijkheid van goed functionerende ICT steeds meer toe en vragen informatiebeveiliging en privacy om bijpassende aandacht.

André van Nijkerken heeft hier een advies over uitgebracht, waarmee de gemeente Dalfsen verstandige vervolgstappen kan zetten!


Meer informatie?
Neem voor meer informatie over deze opdracht of rondom het inrichten en optimaliseren van uw I&A-strategie binnen gemeenten contact op met André!André van Nijkerken

Principal adviseur
andre.van.nijkerken@mxi.nl
06 10 15 63 05
Lees mijn publicaties
Digitaliseren is inmiddels normaal. Maar waar begint u en welke keuzes maakt u?Wij adviseren en begeleiden u bij het ontwikkelen van een digitale strategie en dienstverlening!

Ontdek hoe het digitaal anders kan
M&I/Partners gebruikt cookies en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website onder andere om deze te analyseren en te verbeteren. Door gebruik te maken van deze website, geeft u akkoord te zijn met het gebruik van cookies.
Sluit deze melding