Digitale strategie en realisatie

Digitale strategie en realisatie


ICT is meer en meer leidend voor de digitale dienstverlening van organisaties. De inzet van ICT maakt het verschil: betere dienstverlening combineren met efficiëntie en flexibiliteit. ICT is daarmee bepalend voor het bestaansrecht van organisaties.

Als het gaat om uw digitale strategie begrijpen wij dat meerwaarde nodig is voor uw klanten maar ook voor uw organisatie. Wij verbeteren uw dienstverlening naar klanten door slimme inzet van ICT. Ook door nieuwe ICT zoals artificial intelligence, big data, predictive analytics, E-Health, robotisering. Bedrijfsvoering en dienstverlening moeten optimaal op elkaar afgestemd zijn, omdat de dienstverlening meestal via verschillende kanalen (websites, smartphones, sociale media en fysieke kanalen) verloopt.

De waarde voor de patiënt of burger staat hierin altijd centraal. Hoe kan bijvoorbeeld e-health bijdragen aan de behandeling? Hoe kunnen burgers de gemeente beter digitaal bereiken? Deze vraagstukken vragen om een heldere visie op dienstverlening, bedrijfsvoering en de inzet van ICT.

M&I/Partners helpt zorginstellingen en overheden bij hun digitale transformatie. Van het ontwikkelen van de digitale strategie en visie op e-dienstverlening tot en met de implementatie, realisatie en het beheer van oplossingen. Indien nodig meten wij met een second opinion of audit of u nog op de goede weg bent.
Maak kennis met

Patrick van Eekeren

Partner
patrick.van.eekeren@mxi.nl
030 2 270 502
Lees mijn publicaties
Ontdek hoe het digitaal anders kan

Digitale strategie

Waar staat uw organisatie op het pad van digitale transformatie? Waar beginners vooral te maken hebben met een gebrek aan strategie en moeite om …

Lees meer

Projectmanagement- en implementatie

Soms is het noodzakelijk om tijdelijk extra mensen in te zetten gedurende de strategie en realisatie van een ICT-project. Mensen die begrijpen wat er …

Lees meer

Kwaliteit en audits

U wilt uw programma’s en projecten succesvol uitvoeren. Maar bent u op de goede weg, doet u de goede dingen en doet u de dingen goed? Op bepaal…

Lees meer

Beheerorganisatie

Zodra een project is afgerond en het resultaat is geïmplementeerd worden de resultaten overgedragen aan de beheerorganisatie. Een goede beheerorg…

Lees meer

Op welke wijze maakt u het verschil?We leven in een tijd van ingrijpende maatschappelijke, economische en technologische veranderingen.
Op welke wijze maakt de CIO het verschil bij de digitale toekomst van organisaties?

De antwoorden vindt u in het boek: CIO 3.0ofontdek meer

Relevante case

CWZ stapt vol trots de digitale wereld in

CWZ stapt vol trots de digitale wereld in

Een nieuw EPD van ChipSoft in het Nijmeegse Canisius-Wilhelmina Ziekenhuis. Dat was de taak waarvoor M&I/Partners zich sinds medio 2016 gesteld zag. Het nieuwe EPD ging met succes live op 8 december.

Lees meer

Relevante kennis

'Patiënten vragen erom. Nee, ze eisen het’
12-02-2018

'Patiënten vragen erom. Nee, ze eisen het’

Lees meer
M&I/Partners versterkt partnerteam met Mirjam Verheijen
17-01-2018

M&I/Partners versterkt partnerteam met Mirjam Verheijen

Lees meer
M&I/Partners gebruikt cookies en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website onder andere om deze te analyseren en te verbeteren. Door gebruik te maken van deze website, geeft u akkoord te zijn met het gebruik van cookies.
Sluit deze melding