Miriam de Best

M&I/Partners bestaat uit 100 toegewijde M&I’ers. Met ieder een eigen expertise, eigenschappen, overtuiging, voorkeur en achtergrond maar een gezamenlijke passie voor het digitaal transformeren van de publieke sector.
Mijn persoonlijkheid is te omschrijven als betrouwbaar, zorgzaam, zelfstandig en ondernemend. Verbinden en daadkracht zijn mijn grootste kwaliteiten. Mijn houding is open, nieuwsgierig en ook nuchter en analytisch tegelijkertijd. Mensen kunnen gemakkelijk aanhaken bij mijn logische gedachtepatroon en praktische instelling. Ik heb een ongedwongen benadering en laat alle ruimte voor het luisteren naar en integreren van andere gezichtspunten; altijd met een objectieve bril. Ik leg focus op het creëren van vernieuwing en beweging. In mijn communicatie ben ik eerlijk en direct en intervenieer als dat nodig is op een resolute prettige manier. Mijn leiderschapsstijl is coachend en gericht op resultaat.Terug naar het overzicht

Mijn publicaties

Meer kennis opdoen

De context en omgeving zijn in mijn opdrachten als projectmanager mijn informatiebron. Sinds COVID werken we allemaal thuis. Geen wandelgang, koffieapparaat, parkeerplaats of lift. De context is verdwenen. Daar waar ik de belangrijke informatie over de mens, het team en de motivatie haal was ineens weg. Of toch niet? Miriam de Best geeft acht tips om toch die context te kunnen creëren als je niet op de werkvloer bent. 

Lees verder