Miriam de Best

M&I/Partners bestaat uit 100 toegewijde en eigenzinnige M&I’ers. Met ieder een eigen focus en een gezamenlijke passie voor het digitaal transformeren van de publieke sector. Samen bouwen we aan maatschappelijke oplossingen die mensen écht vooruithelpen.
Mijn persoonlijkheid is te omschrijven als betrouwbaar, zorgzaam, zelfstandig en ondernemend. Mijn operationele en verbindende kracht zijn mijn grootste talenten. Mijn houding is open, nieuwsgierig en ook nuchter en analytisch tegelijkertijd. Mensen kunnen gemakkelijk aanhaken bij mijn logische gedachtepatroon en praktische instelling. Ik heb een  ongedwongen benadering en laat alle ruimte voor het luisteren naar en integreren van andere gezichtspunten; altijd met een objectieve bril. Ik leg focus op het creëren van vernieuwing en beweging. In mijn communicatie ben ik eerlijk en direct en  intervenieer als dat nodig is op een resolute prettige manier. Mijn leiderschapsstijl kenmerkt zich als de “zorgende motivator” die op resultaten stuurt.

Ik werk bij M&I/Partners omdat het een adviesbureau is met een menselijke maat. We hebben financiële targets maar gaan altijd voor kwaliteit en doen de opdrachten waar we de klant écht verder kunnen helpen. Kennisdelen, leren en verbeteren is gewoon; bijna fanatiek. Ik ervaar enorme vrijheid en kan zelfstandig aan de slag en toch voel ik de nabijheid en warmte van mijn collega's en het management. De gun- en fun-factor onderling is hoog!Terug naar het overzicht

Mijn publicaties

Meer kennis opdoen

De context en omgeving zijn in mijn opdrachten als projectmanager mijn informatiebron. Sinds COVID werken we allemaal thuis. Geen wandelgang, koffieapparaat, parkeerplaats of lift. De context is verdwenen. Daar waar ik de belangrijke informatie over de mens, het team en de motivatie haal was ineens weg. Of toch niet? Miriam de Best geeft acht tips om toch die context te kunnen creëren als je niet op de werkvloer bent. 

Lees verder