Regiosamenwerking

Regiosamenwerking


In 2020 gaat de (digitale) transformatie in de zorg echt van start. Het hoofdlijnenakkoord wordt vertaald naar digitale ondersteuning van zorgprocessen voor patiënten, zorgverleners, zorgorganisaties én voor ketenzorg. Dit betekent organisatorisch een hele klus en vraagt een andere manier van samenwerken aan integrale zorg met collega's in de regio. Juiste en snelle informatie-uitwisseling in de regio is hierbij noodzakelijk. Daarin zien we meerdere oplossingen zoals een PGO, portalen, apps, infrastructuren zoals LSP en Twiin in zorgplatformen.

Maar hoe werkt deze gegevensuitwisseling vanuit jouw EPD of ECD? Welke rol gaat een zorgplatform daarin spelen? Weet jij met welke aspecten je rekening moet houden om te komen tot succesvolle regionale samenwerking en gegevensuitwisseling?

Beurstour zorgplatformen en regiosamenwerking

M&I/Partners helpt je op weg in de zoektocht in de digitale wereld van zorgplatformen. Via een audio beurstour nemen de experts je mee langs de relevante leveranciers en creëren met en voor jou verbinding met deze spelers. Op basis van jouw interesse en werkveld gidsen we je langs een aantal specifiek gekozen leveranciers die je verder informeren hoe zij bijdragen aan de concrete gegevensuitwisseling die gepaard gaat met regionale patiënten en cliëntenzorg. Je eindigt op het centrale 'Zorg van de Toekomst' plein bij M&I/Partners waar we graag met jou terugkijken op jouw reis en de eventuele vragen die je hebt naar aanleiding van de tour.

Kortom een snelcursus zorgplatformen, trends en ontwikkelingen met een nadruk op regionale samenwerking.

Kom je ons ook bezoeken?
Op 18, 19 en 20 mei 2021 staat M&I/Partners op de Zorg & ICT beurs in de Jaarbeurs Utrecht. Benieuwd naar onze zorgplatformoplossingen? We zien je graag tijdens de Zorg & ICT beurs: stand 11.PG1 midden op het beursplein.
Maak kennis met