Het Elektronisch Patiëntendossier (EPD) is niet meer weg te denken uit de zorg. Het EPD is de digitale motor van het ziekenhuis. Het heeft enorme invloed op de snelheid van digitale ontwikkelingen en innovaties. Goed onderhoud en regelmatig een update zijn dan ook van groot belang. Wij helpen u deze motor draaiende te houden en het maximale uit het EPD te halen om zo nieuwe wegen te verkennen. En bij te dragen aan het leveren van kwalitatief goede zorg.

Hoe kunnen wij u helpen?

Wij bieden u een team van ervaren professionals, die ieder intrinsiek gemotiveerd zijn om maatschappelijke meerwaarde te creëren. Wij gaan niet alleen voor de techniek of het project, maar voor het resultaat. Dit doen wij altijd samen met u en uw team. Op die manier blijft de kennis in uw organisatie en kunt u zelf verder bouwen. Wij adviseren, begeleiden en ondersteunen onze opdrachtgevers onder meer met:

  • het opstellen van een EPD-strategie;
  • begeleiding bij EPD-selecties en EPD-(her)implementaties;
  • project- en programmamanagement;
  • inrichting en uitvoering van programma’s en projecten;
  • quality assurance op programma’s en projecten, zoals HiX-upgrades;
  • benchmarking en inzicht in kosten/baten;
  • optimalisatie en registratielastvermindering;
  • professionalisering functioneel beheer;
  • specifieke expertise: PDMS/monitoring, zorgalarmering, medicatie/apotheek, beeldvorming, koppelingen medische technologie en laboratoria.

EPD is een werkwoord  

Kortom, het motto is én blijft dan ook: EPD is een werkwoord. Ook uw EPD-optimaal gebruiken? Of bent u benieuwd naar de mogelijkheden binnen uw zorginstelling? Neem dan contact met ons voor een vrijblijvend gesprek.Optimalisatie en registratielastvermindering?

Haal meer uit uw bestaande EPD met de EPD-Quickscan.

Naar de EPD-Quickscan

Relevante case

Onze kennis en inzichten

Het optimaal gebruiken van het EPD blijkt in de praktijk nog niet zo eenvoudig. Pernette Gerla en Matthias Mieth gaan in gesprek met Jacco Weststrate (CIO) en Heike Noordzij (CMIO en internist-hematoloog, oncoloog), in het van Weel Bethesda ziekenhuis (Dirksland) over het optimaliseren van het EPD.

Lees verder

Een goed ingericht en gebruikt EPD is van groot belang voor het leveren van kwalitatief goede zorg. Om een steeds betere, veiligere en goedkopere zorg te verlenen is optimalisatie van het EPD en de processen noodzakelijk. Om het verbeterpotentieel bij EPD’s in kaart te brengen heeft M&I/Partners de EPD-Quickscan vragenlijst ontwikkeld.

Lees verder