Datamanagement

Datamanagement


Datamanagement, datastrategie, big data, data analytics, data sience, machine learning, datagedreven werken en verbeteren… De mogelijkheden zijn groot en de kansen in principe eindeloos. Maar wat betekenen deze termen concreet voor u? Hoe kunt u hier op een effectieve en efficiënte wijze gebruik van maken?

Onderbouwde beslissingen met data

Het verzamelen, verrijken, analyseren en interpreteren van big data wordt steeds essentiëler om te kunnen blijven concurreren en groeien. Het slimmer en beter gebruikmaken van data binnen uw organisatie stelt u in staat om betere beslissingen te nemen en effectiever en efficiënter te handelen, ook op strategisch niveau. Diverse zorginstellingen en overheden zien de mogelijkheden en voordelen van data, maar vinden het lastig te bepalen waar te starten. Met de juiste analytische informatie kunnen organisaties beter en sneller handelen, kosten en baten beter inzichtelijk maken en sneller reageren op signalen.

Data koers

Ons doel met datamanagement is te zorgen dat de aanwezige data compleet, betrouwbaar en op tijd beschikbaar is voor de uitvoering van uw bedrijfsprocessen en het nemen van de juiste managementbeslissingen. Wij zijn uw gids in het data-landschap en adviseren u bij het uitzetten van een koers, bieden inzicht in de laatste trends en ontwikkelingen in de markt en plaatsen deze voor u in perspectief. Op basis van uw prioriteiten bepalen we samen met u een passende datastrategie. Ook moeten de data op een intelligente manier verzameld, gecombineerd en ontsloten worden zodat er waardevolle informatie ontstaat. M&I/Partners helpt u met de transformatie naar een meer informatiegestuurde en datagedreven organisatie. Ook bieden wij ondersteuning bij de realisatie van:

  • Business Intelligence en Datawarehousing
  • Medical Intelligence
  • Business Improvement
  • Big Data
  • Datakwaliteit
  • Data Governance

 

Bepaal nu kosteloos het volwassenheidsniveau van uw organisatie met de Data Maturity Quick Scan

Stappen zetten met data

Bent u in staat om uw data strategisch in te richten en te gebruiken om complexe beslissingen te nemen? Bij M&I/Partners ondersteunen onze dataspecialiten u uw koers uit te zetten en helpen u met data uw prestaties en dienstverlening te verbeteren. Meer weten wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van Data? Neem contact met ons op.
 
Meer kennis opdoen over datamanagement en business intelligence 
Maak kennis met

Werk mee aan datagedreven werken in de zorg en overheid!Een uitdagende functie en complexe projecten bij een top adviesbureau voor management en ICT.

Solliciteer als BI / Datamanagement adviseur

Relevante case

Universiteit Utrecht ontwikkeling en uitvoer Research IT Strategie

Universiteit Utrecht ontwikkeling en uitvoer Research IT Strategie

M&I/Partners heeft de Universiteit Utrecht het afgelopen jaar ondersteund bij de ontwikkeling en uitvoer van een Research IT strategie. De focus lag hierbij geheel op Research IT; het mogelijk maken van digitale wetenschap door efficiënte inzet van data, software en e-Infrastructure.

Lees meer

Relevante kennis

BI-technieken voor de zorg
01-08-2018

BI-technieken voor de zorg

Lees meer
Maximeer de waarde van data
03-05-2018

Maximeer de waarde van data

Lees meer