Datamanagement

Datamanagement


Datamanagement, datastrategie, big data, datagedreven verbeteren… De mogelijkheden zijn groot en de kansen in principe eindeloos. Maar wat betekenen deze termen concreet voor u?

Digitaliseren is inmiddels normaal. Maar waar begint u en welke keuzes maakt u? Veel organisaties zien de voordelen van data, maar vinden het lastig te bepalen waar te starten. Wij zijn uw gids in het data-landschap en adviseren u bij het uitzetten van een koers, bieden inzicht in de laatste trends en ontwikkelingen in de markt en plaatsen deze voor u in perspectief. Samen met u bepalen we een passende datastrategie. Ook bieden wij ondersteuning bij de realisatie van:

   • Business Intelligence en Datawarehousing
   • Medical Intelligence
   • Business Improvement
   • Big Data
   • Datakwaliteit
   • Data Governance

Bepaal nu kosteloos het volwassenheidsniveau van uw organisatie met de Data Maturity Quick Scan


M&I/Partners helpt u deze koers uit te zetten! Meer weten wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van Data? Neem contact met ons op.
 

Meer kennis opdoen over datamanagement en business intelligence 
Maak kennis met

Werk mee aan datagedreven werken in de zorg en overheid!Een uitdagende functie en complexe projecten bij een top adviesbureau voor management en ICT.

Solliciteer als BI / Datamanagement adviseur

Relevante case

Universiteit Utrecht ontwikkeling en uitvoer Research IT Strategie

Universiteit Utrecht ontwikkeling en uitvoer Research IT Strategie

M&I/Partners heeft de Universiteit Utrecht het afgelopen jaar ondersteund bij de ontwikkeling en uitvoer van een Research IT strategie. De focus lag hierbij geheel op Research IT; het mogelijk maken van digitale wetenschap door efficiënte inzet van data, software en e-Infrastructure.

Lees meer

Relevante kennis

Maximeer de waarde van data
03-05-2018

Maximeer de waarde van data

Lees meer
Doelbinding is essentieel binnen de AVG
03-05-2018

Doelbinding is essentieel binnen de AVG

Lees meer