Datamanagement

Datamanagement


Datamanagement, datastrategie, big data, data analytics, data sience, machine learning, datagedreven werken en verbeteren… De mogelijkheden zijn groot en de kansen in principe eindeloos. Maar wat betekenen deze termen concreet voor u? Hoe kunt u hier op een effectieve en efficiënte wijze gebruik van maken?

Onderbouwde beslissingen met data

Het verzamelen, verrijken, analyseren en interpreteren van big data wordt steeds essentiëler om te kunnen blijven concurreren en groeien. Het slimmer en beter gebruikmaken van data binnen uw organisatie stelt u in staat om betere beslissingen te nemen en effectiever en efficiënter te handelen, ook op strategisch niveau. Diverse zorginstellingen en overheden zien de mogelijkheden en voordelen van data, maar vinden het lastig te bepalen waar te starten. Met de juiste analytische informatie kunnen organisaties beter en sneller handelen, kosten en baten beter inzichtelijk maken en sneller reageren op signalen.

Datagedreven organisatie

Ons doel met datamanagement is te zorgen dat de aanwezige data compleet, betrouwbaar en op tijd beschikbaar is voor de uitvoering van uw bedrijfsprocessen en het nemen van de juiste managementbeslissingen. Wij zijn uw gids in het data-landschap en adviseren u bij het uitzetten van een koers, bieden inzicht in de laatste trends en ontwikkelingen in de markt en plaatsen deze voor u in perspectief. Op basis van uw prioriteiten bepalen we samen met u een passende datastrategie. Ook moeten de data op een intelligente manier verzameld, gecombineerd en ontsloten worden zodat er waardevolle informatie ontstaat. M&I/Partners helpt u met de transformatie naar een meer informatiegestuurde en datagedreven organisatie. Ook bieden wij ondersteuning bij de realisatie van:

  • Business Intelligence en Datawarehousing
  • Medical Intelligence
  • Business Improvement
  • Big Data
  • Datakwaliteit
  • Data Governance

Hoe volwassen is uw BI?

Vrijwel iedere zorginstelling is momenteel bezig met het verbeteren van de informatievoorziening. Business intelligence voorzieningen spelen een sleutelrol om de informatievoorziening te verbeteren. Een verbeterde informatievoorziening levert u zowel beter inzicht in lopende processen als in het realismegehalte en de haalbaarheid van tactische en strategische organisatiedoelen. 

M&I/Partners heeft een Business Intelligence Maturity Model ontwikkeld dat u inzicht geeft in het BI-volwassenheidsniveau van uw organisatie staat. Hierbij spelen onder meer de visie op, het eigenaarschap en het gebruik van managementinformatie, de BI-organisatie en data-kwaliteit een belangrijke rol. In hoeverre zijn deze op een ‘volwassen’ niveau ingevuld binnen uw organisatie? Ontdek het met ons Business Intelligence Maturity Model >

Stappen zetten met data

Bent u in staat om uw data strategisch in te richten en te gebruiken om complexe beslissingen te nemen? Bij M&I/Partners ondersteunen onze dataspecialisten u uw koers uit te zetten en helpen u met data uw prestaties en dienstverlening te verbeteren. Meer weten wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van Data? Neem contact met ons op. Of meer kennis opdoen over datamanagement en business intelligence 
Maak kennis met

M&I/Partners zoekt een datamanagement expert!Met een duidelijke visie en realisatiekracht zet jij datamanagement binnen de overheid en zorg strak neer.

Ontdek deze vacature