Datamanagement

Datamanagement


Datamanagement, datastrategie, big data, datagedreven verbeteren… De mogelijkheden zijn groot en de kansen in principe eindeloos. Maar wat betekenen deze termen concreet voor u?

Digitaliseren is inmiddels normaal. Maar waar begint u en welke keuzes maakt u? Veel organisaties zien de voordelen van data, maar vinden het lastig te bepalen waar te starten. Wij zijn uw gids in het data-landschap en adviseren u bij het uitzetten van een koers, bieden inzicht in de laatste trends en ontwikkelingen in de markt en plaatsen deze voor u in perspectief. Samen met u bepalen we een passende datastrategie. Ook bieden wij ondersteuning bij de realisatie van:

   • Business Intelligence en Datawarehousing
   • Medical Intelligence
   • Business Improvement
   • Big Data
   • Datakwaliteit
   • Data Governance

Bepaal nu kosteloos het volwassenheidsniveau van uw organisatie met de Data Maturity Quick Scan


M&I/Partners helpt u deze koers uit te zetten! Meer weten wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van Data? Neem contact met ons op.
 

Meer kennis opdoen over datamanagement en business intelligence 
Maak kennis met

Werk mee aan datagedreven werken in de zorg en overheid!Een uitdagende functie en complexe projecten bij een top adviesbureau voor management en ICT.

Solliciteer als BI / Datamanagement adviseur

Relevante case

Universiteit Utrecht ontwikkeling en uitvoer Research IT Strategie

Universiteit Utrecht ontwikkeling en uitvoer Research IT Strategie

M&I/Partners heeft de Universiteit Utrecht het afgelopen jaar ondersteund bij de ontwikkeling en uitvoer van een Research IT strategie. De focus lag hierbij geheel op Research IT; het mogelijk maken van digitale wetenschap door efficiënte inzet van data, software en e-Infrastructure.

Lees meer

Relevante kennis

Verbeterde zorg door 'Samen Beslissen' en Artificial Intelligence
23-04-2018

Verbeterde zorg door 'Samen Beslissen' en Artificial Intelligence

Lees meer
10 tips uit de praktijk: client-side encryption
15-11-2017

10 tips uit de praktijk: client-side encryption

Lees meer
M&I/Partners gebruikt cookies en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website onder andere om deze te analyseren en te verbeteren. Door gebruik te maken van deze website, geeft u akkoord te zijn met het gebruik van cookies.
Sluit deze melding