EPD-selecties

EPD-selecties


De afgelopen jaren heeft de EPD-markt zich sterk ontwikkeld. Een goed ingericht en gebruikt EPD is van groot belang voor de sturing, verantwoording en financiering van een ziekenhuisorganisatie. Maar ook voor het leveren van kwalitatief goede zorg.

Een EPD-traject heeft een grote impact op de primaire processen in uw organisatie. Selectie en implementatie betekenen een ingrijpend veranderingsproces met veel betrokkenen, zowel medewerkers als patiënten. Het vraagt om organisatie- en gedragsverandering. Op basis van onze ruime ervaring hebben we een raamwerk ontwikkeld voor de EPD-selectie. Dit raamwerk omvat alle facetten van de selectie en het contracteren van een EPD-leverancier.

De sleutel tot succes schuilt in 'het doen' en het vermogen om van daaruit te leren en te verbeteren. Ons motto luidt dan ook: EPD is een werkwoord. Ontdek onze succesverhalen bij klanten


Wilt u met een of meerdere EPD-experts van gedachten wisselen? Neem contact op met Ies voor een vrijblijvend gesprek.

Maak kennis met

Een gezonde zorg is ook onze zorgHoe bereikt u digitale transformatie en welke strategie past bij uw zorginstelling?
M&I/Partners zet u op voorsprong!


Neem contact met ons opofOntdek onze publicaties

Relevante case

CWZ stapt vol trots de digitale wereld in

CWZ stapt vol trots de digitale wereld in

Een nieuw EPD van ChipSoft in het Nijmeegse Canisius-Wilhelmina Ziekenhuis. Dat was de taak waarvoor M&I/Partners zich sinds medio 2016 gesteld zag. Het nieuwe EPD ging met succes live op 8 december.

Lees meer

Relevante kennis

Meer focus op de patiënt aub
13-08-2018

Meer focus op de patiënt aub

Lees meer
BI-technieken voor de zorg
01-08-2018

BI-technieken voor de zorg

Lees meer