EPD-selecties

EPD-selecties


De afgelopen jaren heeft de EPD-markt zich sterk ontwikkeld. Een goed ingericht en gebruikt EPD is van groot belang voor de sturing, verantwoording en financiering van een ziekenhuisorganisatie. Maar ook voor het leveren van kwalitatief goede zorg.

Een EPD-traject heeft een grote impact op de primaire processen in uw organisatie. Selectie en implementatie betekenen een ingrijpend veranderingsproces met veel betrokkenen, zowel medewerkers als patiënten. Het vraagt om organisatie- en gedragsverandering. Op basis van onze ruime ervaring hebben we een raamwerk ontwikkeld voor de EPD-selectie. Dit raamwerk omvat alle facetten van de selectie en het contracteren van een EPD-leverancier.

De sleutel tot succes schuilt in 'het doen' en het vermogen om van daaruit te leren en te verbeteren. Ons motto luidt dan ook: EPD is een werkwoord. Ontdek onze succesverhalen bij klanten


Wilt u met een of meerdere EPD-experts van gedachten wisselen? Neem contact op met Véronique voor een vrijblijvend gesprek.

Maak kennis met

Véronique Kruize

Senior adviseur
veronique.kruize@mxi.nl
06 12 66 37 93
Lees mijn publicaties
Een gezonde zorg is ook onze zorgHoe bereikt u digitale transformatie en welke strategie past bij uw zorginstelling?
M&I/Partners zet u op voorsprong!


Neem contact met ons opofOntdek onze publicaties

Relevante case

CWZ stapt vol trots de digitale wereld in

CWZ stapt vol trots de digitale wereld in

Een nieuw EPD van ChipSoft in het Nijmeegse Canisius-Wilhelmina Ziekenhuis. Dat was de taak waarvoor M&I/Partners zich sinds medio 2016 gesteld zag. Het nieuwe EPD ging met succes live op 8 december.

Lees meer

Relevante kennis

'Patiënten vragen erom. Nee, ze eisen het’
12-02-2018

'Patiënten vragen erom. Nee, ze eisen het’

Lees meer
De CIO moet niet te ver voorop lopen
30-01-2018

De CIO moet niet te ver voorop lopen

Lees meer
M&I/Partners gebruikt cookies en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website onder andere om deze te analyseren en te verbeteren. Door gebruik te maken van deze website, geeft u akkoord te zijn met het gebruik van cookies.
Sluit deze melding