Domotica in Perspectief

Domotica in Perspectief


M&I/Partners heeft onderzoek gedaan naar trends en ontwikkelingen op het gebied van domotica. Wij zien veel zorgorganisaties worstelen met het thema domotica. Vaak is er al domotica in huis, maar hoe nu verder? Hoe zet je een volgende stap op het domotica-pad in je eigen zorginstelling? Wat past nu werkelijk bij de doelgroep en ondersteunt zorgprofessionals optimaal? Waar moet u bij een keuze op letten?

Uitgelicht

Deze week in de tweede uitgelichte Domotica in Perspectief video gaat Bart Groothuis in op de elementen van een domoticasysteem.

Onderzoeksresultaten

Met veel plezier kijken we terug naar het evenement ‘Domotica in perspectief’ van 5 november 2019. Veel positieve reacties met daarbij veel interessante gesprekken met zowel zorgaanbieders als leveranciers. Heeft u het rapport al gelezen

M&I/Partners zoomt in 2020 verder op domotica in

In 2020 gaan Bart Groothuis, Karlijn Pielage en Romy van Wechem verder met het thema domotica in de langdurige zorg. Ze zoomen er verder op in en hebben zichzelf de vervolgopdracht gegeven om in kaart te brengen hoe het huidige gebruik van domotica bij de verschillende zorgorganisaties is. Deze vraag gaan ze in het komende jaar bij de diverse zorgorganisaties uitzetten. 

In gesprek?

Wij kijken er naar uit om met u in gesprek te komen over domotica!
Maak kennis met

Meer relevante kennis

Doorpakken op digitale innovatie
29-05-2020

Doorpakken op digitale innovatie

Lees meer
Coronacrisis: de uitdagingen voor het roosterproces
18-05-2020

Coronacrisis: de uitdagingen voor het roosterproces

Lees meer