Domotica in Perspectief

Domotica in Perspectief


M&I/Partners heeft in 2019 het “Domotica in perspectief” rapport uitgebracht. In de tussentijd hebben wij niet stilgezeten en kunnen wij een vervolg presenteren: Domotica-leveranciers in perspectief.

Domotica-leveranciers in perspectief

“Domotica-leveranciers in perspectief” is onze nieuwste domotica-uitgave met relevante informatie over de belangrijkste domotica-leveranciers in de gehandicaptenzorg, ouderenzorg en de GGZ. Door de leveranciers naast elkaar te zien worden de producten, verschillen en oplossingen beter inzichtelijk. Wij hopen dat dit u kan assisteren bij het maken van een keuze.

Domotica in perspectief

M&I/Partners heeft in 2019 onderzoek gedaan naar trends en ontwikkelingen op het gebied van domotica. Wij zien veel zorgorganisaties worstelen met het thema domotica. Vaak is er al domotica in huis, maar hoe nu verder? Hoe zet je een volgende stap op het domotica-pad in je eigen zorginstelling? Wat past nu werkelijk bij de doelgroep en ondersteunt zorgprofessionals optimaal? Waar moet u bij een keuze op letten? Heeft u het rapport al gelezen

In gesprek?

Wij kijken er naar uit om met u in gesprek te komen over domotica!Meer relevante kennis opdoen

Doorpakken op digitale innovatie
29-05-2020

Doorpakken op digitale innovatie

Lees meer
De ICT-regisseur als smeerolie tussen business en ICT
01-04-2020

De ICT-regisseur als smeerolie tussen business en ICT

Lees meer