MijnModelgemeente omgeving

Dienstverlening


Inwoners en ondernemers beschikken over een eigen omgeving: MijnModelgemeente, een online klantportaal voor alle inwoners en ondernemers. Eén veilige online omgeving waar ze hun zaken 24/7 kunnen regelen. Informatiekundig werkt dit op dezelfde manier als het samenstellen van het integraal klantbeeld. 

In het portaal ziet een klant een persoonlijk overzicht van lopende en afgeronde zaken, welke gegevens van de klant al bekend zijn en heeft de klant regie op de eigen gegevens. De klant kan extra gegevens toevoegen of toestemming geven voor gebruik van gegevens beheerd door derde partijen, om besluitvorming efficiënter en effectiever te maken. Bijvoorbeeld in de situatie van schuldhulpverlening of het bepalen van het juiste zorgarrangement.

 

ICT-begroting MijnModelgemeente omgeving

Begroting incidenteel

Inrichten MijnModelgemeente omgeving   

 

€ 150.000

Begroting structureel

Beheer en onderhoud MijnModelgemeente omgeving   

 

€ 60.000


Toelichting ICT-begroting
We gaan uit van het gebruik van een open source voor de MijnModelgemeente omgeving. Beheer en onderhoud is inclusief hosting en toevoeging van nieuwe ontwikkelingen.

 

Terug naar de ModelgemeenteWil jij bijdragen aan een betere zorg en overheid?

 

Ontdek jouw mogelijkheden bij M&I/Partners. Samen maken we het verschil en bouwen we aan maatschappelijke oplossingen die mensen écht vooruithelpen.

Ontdek jouw carrièremogelijkheden