ICT-visualisaties

ICT-visualisaties


Van alle onderwerpen waar bestuurders, programma- en projectmanagers mee te maken krijgen, is informatievoorziening één van de meest complexe. Terwijl de invloed van de informatievoorziening op het primaire proces steeds verder toeneemt, hebben maar weinig beslissers de technische achtergrond om kansen, risico's en mogelijke impact van ICT-gerelateerde beslissingen te overzien. Daarnaast zijn er weinig techneuten die in staat zijn de essentie van ICT-onderwerpen begrijpelijk te verwoorden, zonder te vervallen in simplificatie.

Beeld is een krachtig middel om complexe onderwerpen op het snijvlak van management en informatievoorziening hanteerbaar te maken. Een voorbeeld is een overzicht van het applicatielandschap. U kunt M&I/Partners ook inschakelen voor toegankelijke visualisaties over complexe ICT-onderwerpen in het algemeen.

M&I/Partners beschikt over adviseurs die vorm en inhoud combineren. Door hun technische achtergrond zijn ze in staat zijn de essentie van complexe ICT-vraagstukken te doorgronden. En om die essentie te vervatten in een toegankelijke visualisatie of vormgeving.

Aarzel niet om samen met ons te verkennen hoe M&I/Partners u bij kan staan met het visueel ondersteunen van visievorming, besluitvorming of het presenteren van project- of programmaresultaten. 
Maak kennis met

Matthijs Maat

Senior adviseur
matthijs.maat@mxi.nl
06 12 67 47 82
Lees mijn publicaties
Meer achtergrond over onze architectuurstijl?Relevante case

Politie digitaal werken in de Vreemdelingenketen

Politie digitaal werken in de Vreemdelingenketen

De Nationale Politie werkt nauw samen met haar partners in de Vreemdelingenketen. Om nog efficiënter (kortere doorlooptijd) en minder foutgevoelig (effectiever) samen te werken in de keten ondersteunt M&I/Partners bij de stap naar volledig digitaal werken.

Lees meer

Relevante kennis

Terug naar de kern van architectuur
13-06-2017

Terug naar de kern van architectuur

Lees meer
Het probleem met Togaf 9.1
06-04-2017

Het probleem met Togaf 9.1

Lees meer
M&I/Partners gebruikt cookies en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website onder andere om deze te analyseren en te verbeteren. Door gebruik te maken van deze website, geeft u akkoord te zijn met het gebruik van cookies.
Sluit deze melding