Digitale strategie en realisatie

Digitale strategie en realisatie


ICT is meer en meer leidend voor de digitale dienstverlening van organisaties. De inzet van ICT maakt het verschil: betere dienstverlening combineren met efficiëntie en flexibiliteit. ICT is daarmee bepalend voor het bestaansrecht van organisaties. M&I/Partners geeft strategisch advies bij het vormgeven, inrichten en realiseren van een toekomstbestendige digitale strategie.

Digitale strategie

Als het gaat om uw digitale strategie begrijpen wij dat meerwaarde nodig is voor uw klanten maar ook voor uw organisatie. Technologie, kennis, cultuur en leiderschap zijn beslissende factor voor het operationaliseren van uw digitale strategie. Wij verbeteren uw dienstverlening naar klanten door slimme inzet van ICT. Ook door de inzet van nieuwe technologieën en ICT zoals artificial intelligence, big data, predictive analytics, E-Health, robotisering. Bedrijfsvoering en dienstverlening moeten optimaal op elkaar afgestemd zijn, omdat de dienstverlening meestal via verschillende kanalen (websites, smartphones, sociale media en fysieke kanalen) verloopt.

De waarde voor de patiënt of burger staat hierin altijd centraal. Hoe draagt E-Health bij aan de behandeling? Hoe kunnen burgers de gemeente beter digitaal bereiken? Deze vraagstukken vragen om een heldere visie op digitale dienstverlening, bedrijfsvoering en de inzet van ICT. Deze digitale strategieën zetten de mens in de organisatie centraal.

M&I/Partners helpt zorginstellingen en overheden bij hun digitale transformatie. Dit doen wij van het ontwikkelen van de digitale strategie en visie op e-dienstverlening, die afgeleid is van de bedrijfsstrategie, tot en met de implementatie, realisatie en het beheer van oplossingen. Indien nodig meten wij met een second opinion of audit of u nog op de goede digitale weg bent.

Daag ons uit

Met ruim drie decennia expertise en ervaring zijn wij niet alleen in staat advies op maat te geven, maar u ook te ondersteunen bij de implementatie van de oplossingen. We stoppen pas wanneer het gewenste resultaat is behaald en u écht verder kan.
Maak kennis met

Ontdek hoe het digitaal anders kan

Digitale strategie

Waar staat uw organisatie op het pad van digitale transformatie? Waar beginners vooral te maken hebben met een gebrek aan strategie en moeite om …

Lees meer

Projectmanagement- en implementatie

Soms is het noodzakelijk om tijdelijk extra mensen in te zetten gedurende de strategie en realisatie van een ICT-project. Mensen die begrijpen wat er …

Lees meer

ICT-audit

Een zorginstelling of overheid is afhankelijk van betrouwbare en veilige ICT-systemen. ICT is steeds vaker integraal onderdeel van uw bedrijfsvoering …

Lees meer

ICT-beheerorganisatie

Zodra een ICT-project is afgerond en het resultaat is geïmplementeerd worden de resultaten overgedragen aan de beheerorganisatie. Een goede behee…

Lees meer

Op welke wijze maakt u het verschil?We leven in een tijd van ingrijpende maatschappelijke, economische en technologische veranderingen.
Op welke wijze maakt de CIO het verschil bij de digitale toekomst van organisaties?

De antwoorden vindt u in het boek: CIO 3.0ofontdek meer

Relevante case

CWZ stapt vol trots de digitale wereld in

CWZ stapt vol trots de digitale wereld in

Een nieuw EPD van ChipSoft in het Nijmeegse Canisius-Wilhelmina Ziekenhuis. Dat was de taak waarvoor M&I/Partners zich sinds medio 2016 gesteld zag. Het nieuwe EPD ging met succes live op 8 december.

Lees verder

Meer relevante kennis opdoen

Succes met digitale pathologie in zeven stappen
23-03-2021

Succes met digitale pathologie in zeven stappen

Lees meer
Een ICT’er is nog geen politicus
11-02-2021

Een ICT’er is nog geen politicus

Lees meer