Het keuzetraject en de uiteindelijke aankoop van domotica-apparatuur maken slechts een klein deel uit van het hele domotica-proces. Eigenlijk begint het dan pas echt. De domotica-apparatuur moet geplaatst worden, medewerkers hebben training nodig, een beheersorganisatie moet worden ingericht en nog veel meer. Wat moet er allemaal gebeuren? Bart Groothuis en Karlijn Pielage gaan in op alle activiteiten die een rol spelen bij het implementeren van domotica bij een instelling voor langdurige zorg.
Lees verderNieuw overzicht van 18 domoticaleveranciers met relevantie informatie voor instellingen in de langdurige zorg: de gehandicaptenzorg, de ouderenzorg en de GGZ.
Domoticaleveranciers in perspectief, editie 2022
Deze uitgave is een vervolg op onze uitgave Domoticaleveranciers in perspectief, editie 2021. In deze uitgave is extra informatie verzameld om een completer beeld van de domoticaleveranciers voor de langdurige zorg te schetsen. Door de leveranciers naast elkaar te zien worden de producten, verschillen en oplossingen beter inzichtelijk. Wij hopen dat dit u kan assisteren bij het maken van een keuze.
Dit is een klikbare publicatie. U kunt via de tabjes aan de rechterkant op de leverancierspagina’s navigeren tussen de leveranciers. Met de home-knop rechtsboven keert u terug naar de inhoudsopagave.
Terug naar het overzicht
Maak kennis met
Gerelateerde publicaties
In instellingen voor langdurige zorg (ouderenzorg, gehandicaptenzorg en geestelijke gezondheidszorg) hoor je steeds vaker het begrip ‘leefcirkels’. Wat zijn leefcirkels nu eigenlijk? Moet je er als instelling aan willen beginnen? Hoe dan? Is het een kwestie van de juiste techniek aanschaffen, of moet je beginnen met het aanpassen van je visie?
Lees verder