ICT Benchmark Care

ICT Benchmark Care


In rap tempo moderniseren zorginstellingen hun ICT-omgeving. De ICT Benchmark Care van afgelopen jaar laat zien dat het aandeel SaaS applicaties (zoals Office 365) toeneemt en steeds meer organisaties ICT-diensten uit de Cloud afnemen. Enkele zorgorganisaties zijn daar al heel ver mee, andere zitten middenin die transitie of denken er nog over na. De manier hoe ICT bestuurd en ook financieel beheerst wordt verandert daardoor ingrijpend, kostenpatronen veranderen en het oude en nieuwe is niet zomaar te vergelijken. 

ICT Benchmark Care

In deze huidige digitale wereld is het juist nu nog belangrijker om grip te houden op de kosten en baten van ICT. Dat kan met de ICT Benchmark Care (ouderenzorg en gehandicaptenzorg). Een digitale strategie kan niet zonder goed inzicht in de ICT-kosten. De ICT Benchmark Care van M&I/Partners brengt de ICT-kosten gedetailleerd voor u in kaart en laat zien hoe uw zorginstelling zich verhoudt tot andere vergelijkbare zorginstellingen. U krijgt daarmee de integrale kosten van werkplekken, toepassingen, netwerkinfrastructuur en organisatie goed in beeld. Wij brengen de trends binnen zorginstellingen en de markt in kaart en duiden de financiële effecten daarvan. In de ICT Benchmark Care meten we niet alleen de kosten van ICT, maar ook de volwassenheid van ICT-processen en het niveau van digitale ambitie, cultuur en leiderschap van de organisatie. 

Totale ICT-kosten

De totale ICT-kosten als percentage van de omzet bedroeg in de ICT Benchmark Care 2019 gemiddeld 3,58%. Bij deelname aan de benchmark worden uw werkelijke ICT-kosten inzichtelijk gemaakt en kunt u deze vergelijken met andere Care-instellingen.

Krijg grip op uw ICT

Krijg grip op de ICT-kosten en baten van uw organisatie. Begin wanneer het u uitkomt. De financiële gegevens van boekjaar 2019 moeten beschikbaar zijn. Deelname aan de ICT Benchmark Care 2020 kost uw organisatie € 5.000,- exclusief BTW. Bekijk hier meer informatie of neem direct contact op met Mariët.
Maak kennis met

Mariët van Dongen-Romme

Senior adviseur
mariet.van.dongen@mxi.nl
06 12 15 31 19
Lees mijn publicaties
Aanmelden ICT Benchmark Care

Krijg grip op de ICT-kosten en baten van uw organisatie. Begin wanneer het u uitkomt. De financiële gegevens van boekjaar 2019 moeten beschikbaar…

Lees meer

Relevante case

Saffier De Residentiegroep blikt terug op geslaagd ECD-traject

Saffier De Residentiegroep blikt terug op geslaagd ECD-traject

Saffier De Residentiegroep heeft vorig jaar M&I/Partners ingeschakeld om een her-implementatie van hun elektronisch cliëntendossier voor te bereiden en deels uit te voeren. Saffier en M&I/Partners blikken terug op een geslaagd traject.

Lees meer

Relevante kennis

Doorpakken op digitale innovatie
29-05-2020

Doorpakken op digitale innovatie

Lees meer
Coronacrisis: de uitdagingen voor het roosterproces
18-05-2020

Coronacrisis: de uitdagingen voor het roosterproces

Lees meer