Workshop Online ziekenhuis

Workshop om de online zorg verder vorm te geven.


De eerste stappen zijn gezet richting het organiseren van zorg thuis of dichtbij huis. Deze ontwikkeling is nodig om de uitdagingen met betrekking op stijgende zorgvraag, krapte op de arbeidsmarkt en stijgende zorgkosten aan te pakken. De ‘online’ zorg is, mede door corona, niet meer weg te denken uit de huidige zorgverlening. Hoe houden we deze veranderkracht vast, ook na het corona tijdperk? Is er in uw ziekenhuis al een gezamenlijke en gedragen aanpak waarvan de organisatievraagstukken en informatievraagstukken onderdeel zijn?

Heeft u goed in beeld wat er nodig is om de zorg verder te digitaliseren? M&I/Partners zet in de workshop ‘online ziekenhuis’ samen met u de volgende stap(pen).

Het online ziekenhuis

De ‘online’ zorg is niet meer weg te denken uit de huidige zorgverlening. De inzet van ICT en technologische ontwikkelingen zorgen voor nieuwe vormen van digitale dienstverlening. Nu de technologie in een zeer snel tempo verandert, hebben ziekenhuizen diverse digitale mogelijkheden om uit te kiezen. Maar waar begint u? M&I/Partners helpt u in de workshop 'het online ziekenhuis' de online zorg verder vorm te geven.

Uw resultaat

Na de workshop ligt er een gezamenlijke strategie met bijbehorende acties om het online ziekenhuis verder vorm te geven. We helpen u om samen met de belangrijke stakeholders een beeld te vormen wat er nodig is voor zowel de vraagstukken op het gebied van informatie en organisatie. Hoe we kunnen helpen is afhankelijk van waar uw organisatie staat op digitaal vlak.

De workshop

Wij brengen in drie uur tijd samen met u de ambities, kansen en knelpunten in kaart. Wij begeleiden de workshop, waarbij we als expert en externe (neutrale) begeleider de brug slaan tussen de verschillende deelnemers. Met onze kennis en ervaring op het gebied van zorg en technologie stellen we kritische vragen en geven we passend advies.

Aanmelden of meer informatie

Voor aanmelden of voor meer informatie kunt u contact opnemen met Petra Gooskens.Wil jij zorginnovaties bij ziekenhuizen realiseren?

 

Strategieën zet jij om naar digitale innovaties die het zorgstelsel verbeteren. En jij werkt graag op het snijvlak van processen en ICT met zorgprofessionals en patiënten om zo de zorg verder te brengen.

Naar de vacature